kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۱۲۵۷
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۶

اعطای نشان «دوستان صهیون» به رهبران عربستان، امارات و بحرین

پس از عادی ‌سازی روابط برخی از کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی، این رژیم جایزه «دوستان صهیون» را به رهبران عربستان، امارات و بحرین اعطا کرد.

عربستان، امارات و بحرین در ماه‌های اخیر روابط خود را با رژیم صهیونیستی علنی کرده و گسترش داده‌اند. در نهایت بحرین و امارات تواق عادی ‌سازی روابط با این رژیم را در تابستان امضا کردند. این مسئله که برای صهیونیست‌ها حیاتی و برای رئیس‌جمهور آمریکا برگ برنده‌ای است برای پیروزی در انتخابات پیش رو، باعث شده تا رژیم صهیونیستی از این کشورها قدردانی کند. مرکز «میراث دوستان صهیون» در چهارمین اجلاس سالانه رسانه‌های مسیحی رژیم صهیونیستی از 11 رهبر جهان از جمله عربستان، امارات و بحرین به دلیل حمایت از حاکمیت رژیم اشغالگر صهیونیستی و «ملت یهود» تجلیل کرد.
«مایک ایوانز» بنیانگذار مرکز میراث دوستان صهیون اعلام کرده طی این اجلاس جایزه دوستان صهیون به 11 رهبر و مقام عمدتا کشورهای کوچک و ضعیف جهان اهدا شد.
از جمله این افراد «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین، «محمد ششم» پادشاه مراکش، «شیخ محمد بن راشد آل مکتوم » نخست‌وزیر امارات متحده عربی، «محمد بن سلمان بن عبدالعزیز آل‌سعود» ولیعهد عربستان‌، « هیثم بن طارق» سلطان عمان، «الکساندر ووچیچ» رئیس‌جمهور صربستان، «کلاوس ایوهانیس» رئیس‌جمهور رومانی، «ماریو عبدو بنیتس» رئیس‌جمهور پاراگوئه، «میلوس زمان » رئیس‌جمهور چک، «یووری موسونی» رئیس‌جمهور اوگاندا، «لازاروس چاکورا» رئیس‌جمهور مالاوی است.
مایک ایوانز این را هم گفته که همه این رؤسای جمهور سفارتخانه‌های خود را به قدس اشغالی منتقل خواهند کرد. چهارمین اجلاس سالانه رسانه‌های مسیحی رژیم صهیونیستی یکشنبه، در مرکز میراث دوستان صهیون به صورت مجازی برگزار شد. از جمله سخنرانان اجلاس، «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی، «بنیامین نتانیاهو »، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «رووین ریولین» رئیس‌رژیم صهیونیستی بودند.
این سازمان اعلام کرده جایزه دوستان صهیون به رهبرانی اعطا شده که در کنار این رژیم ایستاده‌اند و از آنها حمایت کرده‌اند. برندگان قبلی این جایزه عبارتند از: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا‌،«جورج دبلیو بوش»،
رئیس‌جمهور اسبق آمریکا، «شاهزاده آلبرت دوم» از موناکو، «سالومه زورابیشویلی» رئیس‌جمهور گرجستان و «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا.
از سوی دیگر در سفر هیئت صهیونیستی که روز یکشنبه به بحرین رفته بودند چند توافق بین این رژیم و آل‌خلیفه امضا شد. بحرین و رژیم صهیونیستی هفت تفاهم‌نامه همکاری را در چارچوب توافقنامه تایید سازشی امضا کردند که در واشنگتن در شهریور به امضا رسیده بود. عبداللطیف الزیانی،‌ وزیر خارجه بحرین و نمایندگان رژیم صهیونیستی بیانیه مشترک درخصوص تقویت روابط بین دو طرف را امضا کردند. الزیانی در جریان مراسم امضای یادداشت‌های تفاهم با رژیم صهیونیستی با مانور روی مسئله «صلح خاورمیانه» و بدون اشاره به جنایت‌های این رژیم و کشور خود مدعی شد، باید به راه‌حل صلح عادلانه و فراگیر در خاورمیانه دست یافت.
تل‌آویو و منامه همچنین روز یکشنبه توافق کردند تا به طور هفتگی ۲۸ پرواز بین دو شهر برقرار باشد. این توافق طی چند روز آینده اجرایی خواهد شد. «استیو منوچین» وزیر خزانه‌داری آمریکا و «مائیر بن‌شابات» مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی، در صدر یک هیئت صهیونیستی آمریکایی روز یکشنبه برای رایزنی با مقامات بحرینی وارد منامه شدند. این در حالی است که منابع عبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی روز یکشنبه درخواست رسمی را برای افتتاح سفارت در منامه به بحرین ارائه کرده است. بحرینی‌ها می‌گویند، همچنان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسند و با تصمیم حاکمان خود صد در صد مخالفند.