رژیم صهیونیستی اعتراف کرد
90 درصد مردم کشورهای عربی با عادیسازی روابط اعراب و اسرائیل مخالفند
تحقیقات تازه وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی از مخالفت 90 درصدی کاربران شبکههای اجتماعی در جهان اسلام با سازش کشورهای عرب حاشیه خلیجفارس و تلآویو حکایت دارد.
سرویس خارجی-
رژیم صهیونیستی پس از آشکار کردن روابط قدیمی اش با برخی سران کشورهای مرتجع عربی سعی دارد کشورهای ضعیف و وابسته دیگری را نیز وارد این فرایند کند تا علاوهبر فاکتور کردن آن به عنوان پیروزی دیپلماتیک، کمکی کند به ترامپ در انتخابات پیش روی آمریکا. اما همانطور که پیش از این بسیاری از کارشناسان اعلام کرده بودند، این نمایشها، بر خلاف سرو صدای زیادی که دارند، اهمیت زیادی نداشته و ربطی هم به مردم این کشورها ندارند و صرفا این سران وابسته آنها هستند که مجبورند هر چه ترامپ دیکته میکند، بپذیرند.
حالا خبر رسیده که بررسیهای تازه وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی نشان میدهد ۹۰ درصد کاربران عرب زبان منطقه مخالف عادی سازی روابط کشورهای عرب حاشیه خلیجفارس با رژیم صهیونیستی هستند. به نوشته روزنامه «جروزالم پست» این تحقیقات از اواسط اوت (شهریور) تا سپتامبر(مهر) ۲۰۲۰ و طی طرحی از سوی «اوریت فرکاشهاکوهن» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی انجام شده و نگرش منفی اعراب منطقه به رژیم صهیونیستی را به ویژه نزد کاربران شبکههای اجتماعی نشان میدهد.
یافتههای وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی نشان میدهد حدود ۹۰ درصد مباحث صورت گرفته در شبکههای اجتماعی در زمینه توافق بین امارات با تلآویو «منفی» بوده و ۴۵ درصد پستها نیز این توافق را «خیانت» برشمردهاند.
کاهش اعتماد به پلیس رژیم صهیونیستی
از سوی دیگر، یک نظرسنجی انجام شده در موسسه جرمشناسی دانشگاه عبری اورشلیم که نتایج آن یکشنبه منتشر شده، نشان میدهد اعتقاد به کار پلیس در فلسطین اشغالی به طرز قابل توجهی کاهش داشته است. به گزارش «اسرائیل هیوم»، در این نظرسنجی که در زمان برقراری قرنطینه دوم در فلسطین اشغالی در پی افزایش شیوع کرونا انجام شده، تنها ۲۱ درصد پاسخدهندگان گفتهاند از عملکرد پلیس در مقابله با چالشهای کرونا رضایت دارند و پلیس عملکردش مانند اواسط ماه مارس (دوران قرنطینه اول) است.
مقایسه نظرسنجی انجام شده در ماه آوریل(فروردین) با نظرسنجی جدید نشان میدهد در آن زمان تنها ۱۷ درصد از پاسخدهندگان تصور میکردند اجرای مقررات مرتبط با مهار کرونا از سوی پلیس بر روابط پلیس با مردم تاثیر منفی داشته، در حالی که در نظرسنجی جدید ۵۲ درصد ساکنان سرزمینهای اشغالی چنین نظری را ابراز کردند.
در نظرسنجی جدید تنها ۳۸ درصد گفتند که درخصوص اجرای بیطرفانه مقررات اضطراری مانند مقررات مرتبط با کرونا به نیروهای پلیس اعتماد دارند. همچنین فقط ۱۹ درصد پاسخدهندگان معتقد بودند که تصمیماتی که پلیس میگیرد منافع عمومی را تامین میکند و تنها ۲۶ درصد گفتند که فکر میکنند رفاه و کیفیت زندگی مردم برای پلیس مهم است. بنابر این نظرسنجی، تعداد کسانی که معتقد هستند پلیس به طور مساوی با همه برخورد میکند، ۱۶ درصد بود و ۱۹ درصد هم چنین نظری را درباره برخورد عادلانه از سوی پلیس داشتند.
کاهش اعتماد به پلیس در فلسطین اشغالی در دوران کرونا در حالی است که بسیاری در این مناطق به عملکرد رژیم صهیونیستی در مهار این ویروس معترض هستند. هزاران نفر نیز روز شنبه بار دیگر در سرتاسر فلسطین اشغالی علیه «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.
خبر دیگر اینکه، روزنامه عبری «یدیعوت آحارنوت» یکشنبهشب از درگیری و نزاع نظامیان رژیم صهیونیستی با یکدیگر خبر داد. این روزنامه نوشت که در مشاجره و دعوای دستهجمعی نظامیان صهیونیست در پایگاه آموزشی «سرلشکر غفعاتی» واقع در جنوب فلسطین اشغالی ۲۱ نفر زخمی شدهاند. بر اساس این گزارش هفت تن از این نظامیان به دلیل شدت جراحت به بیمارستان منتقل شدهاند. ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال این قضیه، تحقیقات برای کشف علت درگیری و نزاع را آغاز کرده است.