فراخوان یازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» منتشر شد(اخبار ادبی و هنری)
دبیرخانه جشنواره مردمی عمار فراخوان یازدهمین دوره این رویداد سینمایی را در چهار بخش «رقابت اصلی جشنواره»، «معرفی سوژه»، «فراخوان اکران مردمی» و «فراخوانهای مردمی» منتشر کرد.
در بخش «رقابت اصلی جشنواره» آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، برنامه تلویزیونی، فیلم ما و فیلمنامه در موضوعات «رویای ایرانی»، «پایش و پالایش اجتماعی»، «حافظه ملی»، «جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه ۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
بنابرین گزارش، فیلمسازان از 23 مهر تا 20 آبان فرصت دارند با مراجعه به سایت این جشنواره به نشانی Ammarfilm.ir نسبت به ثبت اثر خود اقدام کنند. همچنین حداکثر مهلت تحویل اثر به دبیرخانه جشنواره نیز 25 آبان اعلام شده است.
بر اساس دبیرخانه یازدهمین جشنواره عمار، آثار بخش مسابقه در صورت مهیا بودن شرایط با توجه به همهگیری کرونا، دی ماه و در سینما فلسطین تهران به اکران درمیآیند.
همانند ادوار گذشته، دبيرخانه جشنواره عمار در فراخوان خود از علاقهمندان براي اكران مردمي آثار جشنواره دعوت كرده است تا با مراجعه به تارنماي جشنواره، نسبت به ثبتنام جهت نمايش فيلمها در شهر و روستاي خود اقدام كنند.
بر اساس این فراخوان، دبیرخانه جشنواره، از عموم مردم دعوت میکند سوژههای خود را از طریق وبسایت جشنواره، به سینماگران پیشنهاد دهند و حتی بهطور خاص، سینماگران مورد علاقه خود را به ساخت فیلم از یک سوژه دعوت کنند.
در بخش فراخوانهای مردمی نیز، هر یک از مردم، تشکلهای مردمی یا مؤسسات فرهنگی، اجتماعی، علمیو اقتصادی میتوانند موضوعات و دغدغههای مدنظر خود را به فیلمسازان پیشنهاد داده و با تعیین جوایز مادی و معنوی خود، آنان را به تولید اثر در آن موضوعات ترغیب نمایند. دبیرخانه جشنواره به مرور فراخوانهای مذکور را از طریق سایت جشنواره معرفی مینماید.
در بخش رقابتی نیز فیلمسازان در قالبهای داستانی (کوتاه، نیمهبلند، ویدئویی و سینمایی)، مستند، پویانمایی، نماهنگ، برنامه و آیتم تلویزیونی (ترکیبی، گزارش خبری، موشنگرافیک، کلیپ و تلویزیون اینترنتی و...) و فیلمنامه (طرح، سیناپس یا فیلم نامه کامل داستانی و سریال، طرح فیلم نامه مستند) میتوانند شرکت کنند. بر اساس فراخوان جشنواره عمار، همه آثاری که دارای رویکردِ همسو با مبانی انقلاب اسلامی باشند در موضوعات اصلی و مورد نیاز جامعه میتوانند در بخش رقابتی شرکت کنند، ولی این موضوعات بهعنوان اولویتهای محتوایی جشنواره، پیشنهاد میشوند: رویای ایرانی، پایش و پالایش اجتماعی، حافظه ملی، فتنه سال ۸۸، نهضت جهانی مستضعفین، جنگ اقتصادی، ملت قهرمان، جنگ نرم.
نقد، مقاله و پژوهشهای سینمایی و فیلمِ ما (نهضت مردمی تولید محتوا) نیز دیگر بخشهای یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار است.