kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۲۲۴
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۸

دور دانشگاه در 7 روز


تأسف آیت‌الله مکارم
 از بخشنامه دانشگاه‌آزاد
آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پاسخ به استفتایی نظر خود را درباره بخشنامه اخیر حراست دانشگاه آزاد اعلام کرد.
متن پرسش و پاسخ از این مرجع عالیقدر تقلید به شرح زیر است:
«پرسش) نظر حضرتعالی در مورد بخشنامه اخیر حراست دانشگاه آزاد در مورد مساله حجاب و پوشش چیست؟
پاسخ) بخشنامه مزبور در تمام محافل مذهبی و اخلاقی با تأسف و انکار روبرو شد؛ بخصوص اینکه در تضاد با وظایف حراست و امر به معروف و نهی‌از‌منکر می‌باشد و این بخشنامه اثر نامطلوبی درباره دانشگاه آزاد اسلامی در اذهان گذاشته است.»
لازم به ذکر است طی هفته های گذشته، حراست مرکزی دانشگاه آزاد با صدور بخشنامه ای، هرگونه برخورد و مداخله، ولو در حد تذکرات لسانی(!) پیرامون مظاهر بدپوششی و بی حجابی در سطح دانشگاه های آزاد کشور را ممنوع دانسته بود!
افطاری دانشگاهی با طعم فتنه!
اوایل هفته جاری بود که خبر ضیافت افطاری دانشجویان و جوانان حزب کارگزاران با حضور تنی چند از اصلاح‌طلبان تندرو و برخی محکومان فتنه ۸۸ در سالن اساتید دانشگاه تهران، از سوی خبرگزاری تسنیم مخابره شد.
جالب آنکه در این مراسم برخی اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران و جمعی از دگراندیشان از جمله فائزه و محسن هاشمی‌رفسنجانی، محمد عطریانفر، علی جمالی، حسین مرعشی، شهاب‌الدین طباطبایی، فخرالسادات محتشمی‌پور (همسر مصطفی تاجزاده)، سیدعلی سیاسی‌راد، سعید الله‌ بداشتی، احسان مازندرانی (مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان وابسته به دانشگاه آزاد)، نورمحمدی (از فعالان ستادی فتنه 88) و تنی دیگر از فعالان سیاسی حضور داشتند!
برگزاری میتینگ های سیاسی طیف تجدیدنظرطلب در فضاهای دانشجویی درحالی رخ می دهد که مجلسیان پیش‌تر در موضوع استیضاح فرجی دانا، نسبت به تبدیل شدن دانشگاه‌ها به باشگاه‌های سیاسی هشدار داده‌اند؛ اما گویا گوشی برای شنیدن دغدغه های به حق نمایندگان ملت در وزارت علوم وجود ندارد!
تشت رسوایی وزارت علوم
از بام افتاده است!
سید امیر حسین قاضی‌زاده، نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، اخیراً در گفت و گو با فارس و در پاسخ به این سوال خبرنگاری که از او پرسیده بود؛ "علیرغم عملکرد چالش برانگیز وزارت علوم، نظر شما درباره موضع حمایتی سخنگوی دولت از شخص رضا فرجی دانا چیست؟"، گفت: ما نسبت به موضع دولت و نوبخت به عنوان سخنگوی دولت در مورد فعالیت‌های وزارت علوم منتقدیم چراکه زمانی تشت رسوایی وزارت علوم از بام افتاده، حمایت دولت در این مورد نظیر برخوردی که دولت در مورد وزیر ارشاد صورت گرفت، بود.
وی در ادامه با انتقاد شدید از عملکرد 9 ماهه وزیر علوم دولت اعتدال، اظهار نمود: به جای اینکه فرجی‌دانا وجهه همت خود را در مسیر توسعه علم و فناوری قرار دهد، دانشگاه را به باشگاه سیاسی تبدیل کرده است، تمام دلسوزان نظام در این مورد تذکر دادند، حالا حتما باید اتفاقی مثل 18 تیر 78 بیفتد؟! بخشی از عناصر موثر در فتنه 78 و 88 جزو مسئولان تصمیم گیر در وزارت علوم هستند؛ آیا این صحیح است؟!
اُف بر این سازمان به اصطلاح ملل!
بسیج دانشجویی 35 دانشگاه کشور با صدور نامه‌ای خطاب به بان‌کی‌مون دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کردند: برای یک بار سازمان ملل به دور از نفوذ آمریکا صدای مظلومان غزه را بشنود و آزادانه در این مورد تصمیم‌گیری کند.
در بندهایی از این بیانیه اعتراضی چنین آمده است:
چند روزی است که بار دیگر کودکان و زنان مظلوم غزه مورد حملات ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی قرار گرفته‌اند و این در حالی است که مدعیان حقوق بشر چشم‌های خود را بر روی جنایات وحشیانه این رژیم غاصب بسته‌اند و لحظه‌ای دست از حمایت بر نمی‌دارند.
اما حال این سوال در اذهان مردم دنیا متبادر است که ساختارهای جهانی که در جهت صلح جهانی ایجاد شده است، در کدام سمت از این وقایع قرار دارد؟ در کنار مظلوم یا ظالم؟ یاور کودکان در خون خفته است یا با مستان سلاح به دست نژاد پرست؟ به راستی چرا سکوت را پیشه ساخته‌اند و هیچ از مظلومیت مردم غزه نمی‌گویند؟ اگر حال سکوت پیشه کرده‌اند پس کجا قرار است تا به وظیفه خود عمل کنند؟
جناب آقای بان کی مون! شما در آزمون بزرگ جهانی قرار گرفته‌اید و بدانید که سرشت پاک و مقدس انسان‌های سراسر دنیا نسبت به این نسل‌کشی ساکت نخواهند نشست و چنانچه سازمان‌های بین‌المللی قادر به پایان دادن به این فاجعه انسانی نباشد، انسانیت و آزادگی ایجاب خواهد کرد که ملت‌های آزاده دنیا خود برای خاتمه دادن به این تجاوز وحشیانه اقدام کنند.