یک کارشناس:
شبکه افق به محل تلاقی مردم و نخبگان تبدیل شود(اخبار ادبی و هنری)
یک کارشناس رسانه معتقد است: زمانی شبکه «افق» به افق واقعی خویش دست خواهد یافت که محتوای ارزشمند را در ساختارهایی چنان جذاب، متین و منطقی به مخاطبان عرضه سازد.
در پی تغییر مدیر شبکه افق سیما، محمد دیندار، مستندساز و کارشناس رسانه در گفتوگو با کیهان گفت: افق شبکهای که در سال ۹۳ پا به عرصه وجود گذاشت، در طول عمر کوتاه خود فراز و نشیبهای مختلفی را پشتسر گذاشته است.حقیقت آن است که حلقه اول مدیریتی این شبکه توانست قدمهای نخستین را نسبتاً خوب و متین برداشته و با ساخت آثاری وزین از حیث مضمون و ساختار، جای خود را در ذهن مردم به شکلی نسبی باز کند. البته این قدم گرچه مثبت بود اما کافی نبود و برای تداوم ارتباط مستمر با مردم میبایست قدمهای محکم دیگری برداشته شود.
وی افزود: اکنون با تغییری دیگر در راس شبکه افق و انتصاب مدیری که از حلقه اول مدیران و شکلدهندگان این شبکه بوده و بهخوبی با ابعاد و اهداف شبکه از یکسو و زبان رسانه و برنامهسازی از سوی دیگر بهخوبی آشناست و به جذب حداکثری مردم و مخاطبان باور داشته و برای آن برنامه دارد، میتوان امیدوار بود شبکه افق بعد از رکودی محسوس به سمت صعود گام بردارد؛ انتظار میرود افق به شبکهای تبدیل شود که در عین اینکه تراز برنامهسازی منطبق با گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سبک زندگی و عدالتمحوری است، از زبان و ساختاری در این راه بهره برد که منطبق بر جذابیت و نوآوری و به دور از شعارزدگی؛ سیاستزدگی و کلیشههای نخنماشده باشد.
این مستندساز ادامه داد: در همین راستا حضور سید سلیم غفوری در راس شبکه افق که پیش از این توانسته در مسئولیت قبلی خود، شبکه مستند را بهعنوان یکی از شبکههای پرمخاطب تبدیل ساخته و توجه نخبگان و مردم را به آن شبکه معطوف سازد، اینبار با باری از تجربههای مثبت برنامهسازی و مسئولیتهای اجرایی در حوزه رسانه، میتواند شبکه افق را به پلی تبدیل سازد که محل تلاقی و ارتباط سازنده و جذاب میان مردم و نخبگان باشد.
دیندار تصریح کرد: بیشک هنر شبکه افق تنها این نخواهد بود که موافقان و همدلان ارزشی را پای خود بنشاند، بلکه علاوه بر آن، زمانی «افق» به افق واقعی خویش دست خواهد یافت که محتوای ارزشمند را در ساختارهایی چنان جذاب، متین و منطقی به مخاطبان عرضه سازد که تمام طیفها را جذب خویش سازد. چرا که فطرت بشر در همه حال میل به راستی و پاکی دارد و این راستی و پاکی باید به دور از توهین یا درشتگویی و درشتنمایی به شکلی ظریف در ظرفهایی تمیز و جذاب به آنان عرضه شده تا اقشار مختلف جامعه را ترغیب به بهره بردن از آن سازد.