خسارات مالی سنگین در آتشسوزی انبار لوازم خانگی
سخنگوی آتشنشانی تهران گفت: در حادثه آتش سوزی در خیابان وزرا هرآنچه در ساختمان و حیاط قرار داشت در آتش سوخت و خسارات مالی زیادی برجای ماند.
به گزارش مهر، جلال ملکی اظهارداشت: ظهر دیروز یک ساختمان یک طبقه که در حیاط و زیرزمین آن مقدار زیادی لوازم خانگی انبار شده بود، دچار حریق شد.
ملکی بااشاره به اعزام آتشنشانان از سه ایستگاه به همراه خودروی حامل تجهیزات تنفسی به محل حادثه افزود: با تلاش آتشنشانان از گسترش بیشتر آتش به اطراف جلوگیری شد اما هر آنچه در ساختمان و حیاط قرار داشت، در آتش سوخت و خسارات مالی زیادی برجای ماند.
آتشسوزی در انبار ضایعات شهرداری
سخنگوی آتشنشانی تهران همچنین از وقوع یک حریق گسترده در انبار ضایعات شهرداری تهران واقع در اتوبان تهران کرج خبر داد و گفت: با تلاش آتشنشانان ایستگاههای ۲۰، ۶۹ و ۷۶ این حریق مهار شد.
به گفته وی، این حادثه تلفات جانی نداشته و دلیل آتشسوزی در حال بررسی است.