دلایل زاکانی برای کنارهگیری از رقابت برای ریاست مجلس /سند تحولی که به رأی نخبگان گذاشته خواهد شد
منتخب مردم قم در مجلس یازدهم، خدمتگزاری به مردم در مسیر مبارزه با کرونا، طراحی برنامه برای مجلس یازدهم و توجه به انسجام نیروهای انقلاب در مجلس را دلایل کنارهگیری خود از رقابت برای ریاست مجلس دانست.
علیرضا زاکانی، منتخب مردم قم در مجلس یازدهم در گفتوگو با فارس در تشریح دلایل انصراف از رقابت برای ریاست مجلس با بیان اینکه به دو علت بنده دیر وارد پیگیری ریاست مجلس شدم، افزود: اولا درگیر مبارزه با بیماری کرونا بودم و ثانیاً ورود زودرس به عرصه رقابت برای پستهای مجلس را نادرست میدانستم. بنده بهعنوان منتخب مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی از همان ایام انتخابات به ویژه بعد از آن با شیوع این بیماری در قم بعنوان یکی از استانهای درگیر کشور وظیفه خود دانستم که خدمتگزار مردم باشم.
وی ادامه داد: ابتدا در قالب کمک به دانشگاه علوم پزشکی قم فعالیتم را شروع کردم و سپس با جمع دوستان تلاش کردیم قرارگاهی مردمی را برای تجمیع ظرفیتهای حاکمیتی و مردمی در مقابله با این بیماری خطرناک راهاندازی کنیم و در کنار ظرفیتهای دولتی به مقابله با این بیماری و عوارض آن بپردازیم، لذا مدتهای مدیدی توفیق خدمت در این قرارگاه را داشتم و اساسا حفظ جان مردم و مقابله با بیماری کرونا مانعی برای فعالیت زودرس شد و نکته دیگر اینکه فعالیت زودرس را نیز نادرست میدانستم و به همین خاطر با فاصله پنجاه روزه از دیگران و آن هم با پرداختن به اولویت داشتن برنامه برای مجلس یازدهم جلساتی را با نمایندگان داشتم که بیشتر در آنها به انتقال تجربه خویش و ارائه سرفصلهای برنامه مجلس یازدهم میپرداختم. پس به این دو دلیل دیرتر کار را شروع کردم.
زاکانی بااشاره به اینکه اعتقاد دارم که مجلس موفق و خوب مجلسی است که با تاکید بر مصالح انقلاب اسلامی و منافع ملی توجه خود را معطوف به خدمت به مردم، تبعیت از رهبری فرزانه انقلاب و مجاهدت در پیشرفت ایران اسلامی نماید، خاطرنشان کرد: این مجلس علیالقاعده باید پنج اصل مهم را پاس دارد. یعنی باید هویتی انقلابی و پاک داشته باشد، با حفظ استقلال از جریانات بیرون مجلس تاثیر نپذیرد، منسجم بوده و در عین داشتن سلایق مختلف در موضوعات اساسی کشور یکپارچه عمل نماید، دارای فکر پیشرو و برنامه مدون بوده تا بتواند در بالاترین سطح خدمتگزاری کند و نهایتا از مدیریتی خلاق و فعال و تقسیم کاری منطقی با تعیین نقش برای همه نمایندگان مجلس سود ببرد.
منتخب مردم قم در مجلس یازدهم بیان داشت: علت اصلی کنارهگیری بنده از رقابت توجه به انسجام نیروهای انقلاب در مجلس یازدهم بود.
وی در پاسخ به این سؤال که برنامه تحول مجلس کی آماده میشود؟ ابراز داشت: مدتها کار تخصصی پیرامون نظام مسائل کشور و جایگاه مجلس در حل آنها، در قالب پیشنویسی آماده شده است. این پیشنویس را برای بسیاری از منتخبین مردم فرستادم و ان شاءالله به همه عزیزان تقدیم خواهم نمود و در روزهای آتی نیز برای نظرخواهی از مردم بویژه نخبگان و فرهیختگان در سایت تحول 11 ارائه خواهم کرد.