کد خبر: ۱۸۷۴۵۷
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۹

توافق برای بازگشايي کليساها (ايتاليا)

پس از تعطیلی‌های گسترده متأثر از همه گیری ویروس کرونا در ایتالیا سرانجام، تنش‌ها میان دولت و کلیسا در این کشور بر سر بازگشایی و شروع دوباره فعالیت‌های مذهبی پایان یافت.


 به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه «اسکای» با شروع مرحله دوم طرح مقابله با کرونا، بخشی از ایتالیا فعالیت‌های خود را نه با همان سرعت و شدت و نه بر اساس روال قبل بلکه دوباره از سر می‌گیرد، چرا که همه مناطق این کشور با اجرای مرحله دوم طرح، هماهنگ نیستند و طبق دستورات و اقدامات منطقه خاص خود عمل می‌کنند. به‌عنوان مثال «کریستین سولیناس» رئیس جزیره ساردنیا، پیش از این در توافق با اسقف‌های محلی اعلام کرده بود کلیسا‌ها از ۴ مه جاری (۱۵ اردیبهشت) اجازه برگزاری مراسم مذهبی دارند.
چنین توافقی، فراتر از توافقات دولت با جامعه کلیسا در ایتالیا است که بر اساس آن، کلیسا‌ها می‌توانند فعالیت‌های خود را از هفته‌های آتی با در نظر گرفتن تحولات منحنی همه‌گیری ویروس کرونا از سرگیرند.