کد خبر: ۱۸۷۲۸۸
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۳

كشف بيش از يك هزار قبضه سلاح غيرمجاز در خوزستان

فرمانده انتظامي استان خوزستان از کشف يك هزار و دو قبضه سلاح غيرمجاز و دستگیری 802 نفر از عاملان تیراندازی‌ها و دارندگان سلاح غیرمجاز در سطح استان خبر داد.

سرتیپ حیدر عباس‌زاده، افزود: در بازرسي از مخفيگاه متهمان جمعا يك هزار و2 قبضه سلاح غيرمجاز به همراه هشت هزار و 161 عدد تير فشنگ كشف شد.
وی بیان داشت: پلیس مصمم است در مقابله با خرید و فروش سلاح و دارندگان سلاح‌های غیرمجاز و عاملان تیراندازی برخورد جدی داشته تا محیط را برای متخلفان ناامن و برای مردم آرامش در پی داشته باشد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در طول سال 98 در اجرای طرح خلع سلاح عمومی شش هزار و 161 قبضه سلاح غیرمجاز به همراه 123 هزار و 448 عدد انواع فشنگ از متهمان کشف و چهار هزار و 652  نفر از دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی‌ها دستگیر شدند.