معلم ساوجی اینترنت200 دانشآموز را تأمین کرد
معلم ساوجی با بخشش حقوق خود اینترنت ۲۰۰ دانشآموز را برای آموزش مجازی تامین کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: یکی از معلمان این شهر در اقدامی خیرخواهانه و در راستای همدلی مومنانه حقوق یک ماه خود را برای تامین اینترنت دانشآموزان بیبضاعت اختصاص داد.
فراشیانی افزود: این معلم شاغل در مدارس ساوه یک ماه از حقوق خود را به تعدادی از دانشآموزان محروم از قرار هر نفر ۲۰۰ هزار ریال اختصاص داد که حقوق اهدایی برای کمک به تامین اینترنت ۲۰۰ دانشآموز در شرایط آموزش مجازی اختصاص یافت تا در روند آموزش آنها خللی ایجاد نشود.
وی افزود: این معلم خیرخواه با کمک معاون آموزش ابتدایی این اداره همچنین پویش «دلنوشته کرونا» را راهاندازی کرد و قرار است در این طرح به پنج دانشآموز که بهترین دلنوشته را بنویسند مبلغ پنج میلیون ریال در مجموع جایزه پرداخت شود.
این خیر فرهنگی در اقدامی دیگر با کمک هیئت طفلان مسلم ساوه در زمینه تولید ماسک برای دانشآموزان نیز فعالیت میکند.