kayhan.ir

کد خبر: ۱۷۶۷۳۵
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۱
جلیلی در دیدار با فعالان کارگری:

تصحیح روند خصوصی‌سازی از کاندیداهای مجلس مطالبه شود

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی با بیان اینکه در انتخابات پیش‌رو یکی از مباحثی که باید از کاندیداها مطالبه شود، تصحیح روند خصوصی‌سازی در کشور است، مشکلات خصوصی‌سازی را ناشی از ضعف در احراز اهلیت و نبود نظارت شایسته پس از واگذاری دانست و گفت: مهم‌ترین مسئله، عدم تکرار ‌اشتباهات است.





جمعی از نمایندگان شرکت‌های کشت‌وصنعت دشت مغان، آذرآب و هپکوی اراک با عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کردند.
به گزارش رجانیوز، جلیلی در بخشی از سخنان خود، چرایی روند مشکل‌آفرین خصوصی‌سازی در بیش از یک دهه گذشته را علت تشکیل این نشست خواند و گفت: در نقاط مختلف کشور برخی از فرصت‌هایی که می‌توانست به اقتصاد کشور بهبود ببخشد، در روند خصوصی‌سازی‌های اخیر دچار عوارض منفی شده و تبدیل به تهدید شده است.
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی با‌اشاره به اظهارات فعالان کارگری در این نشست، بیان داشت: آنچه که از نمایندگان کارکنان حاضر در این جلسه شنیدیم، همگی از سر دلسوزی نسبت به کشور و نظام بود و دغدغه آنها حفظ و پیشرفت فرصت‌های صنعتی کشور است.
وی گفت: این بسیار ارزشمند است که دغدغه این عزیزان صرفا معطوف به حقوق معوقه خود نیست بلکه انتظار دارند تا این شرکت‌ها مجددا به وضعیت مطلوب خود بازگردند و در مسیر رشد صنعتی قرار گیرند. حضور این شرکت‌ها در عرصه صنعت کشور از جمله فرصت‌های ملی است که متعلق به افراد نبوده و باید به بهترین شکل اداره شوند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بسیاری از این مشکلات را ناشی از ضعف در احراز اهلیت و نبود نظارت شایسته پس از واگذاری دانست و اظهار داشت: مهم‌ترین مسئله، عدم تکرار ‌اشتباهات است.
جلیلی تصریح کرد: باید با اصلاح فرآیند خصوصی‌سازی مانع از هدر رفت و تعطیلی سرمایه‌ها و فرصت‌های ملی شویم.
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: در انتخابات پیش‌رو یکی از مباحثی که باید از کاندیداها مطالبه شود، تصحیح روند خصوصی‌سازی در کشور است.
وی با‌اشاره به جنگ اقتصادی تحمیلی از سمت دشمن، گفت: در شرایطی که آمریکا شرکت‌های مهم صنعتی را تحت فشار قرار می‌دهد، نباید سوء تدبیرها این فشار را مضاعف کند.
در ابتدای این نشست محمد جانمکی، رئیس‌شورای اسلامی کارکنان شرکت صنایع آذرآب، گفت: بخش عمده‌ای از مشکلات خصوصی‌سازی ناشی از عدم اهلیت کسانی است که شرکت‌های صنعتی به آن واگذار شده
است.
نماینده کارگران آذرآب با بیان نقش شورای اسلامی کارکنان شرکت در ایجاد پل ارتباطی میان کارگران و مسئولین، تصریح کرد: علیرغم پیگیری‌هایی که انجام شده، مشکلات کاهش نیافته است. روند خصوصی‌سازی این شرکت از سال 82 آغاز شد.
وی اظهار داشت: آذرآب در دوران دفاع مقدس سه بار از جانب رژیم بعث عراق مورد حمله قرار گرفت ولی پابرجا ماند اما متاسفانه مدیریت غلط این سرمایه ملی را تا مرز تعطیلی کشانده است.
غلط مریم رجوی
علیرضا حمیدی، از کارکنان شرکت آذرآب نیز در این نشست تأکید کرد: چرا استاندار و مسئولان آن پیگیر مطالبات و معوقات کارگران نبودند و دو سال آنها را سرگردان کردند تا دشمن سوءاستفاده کند؟ مریم رجوی نجس که دستش به خون 17هزار جوان کشور من آلوده است، بداند که ما خودمان می‌توانیم حقوقمان را مطالبه کنیم و او غلط کرده است که بخواهد از ما حمایت
بکند.
همچنین، سید امیر میرناصری از فعالان کارگری شرکت هپکو با‌اشاره به سخنان جانمکی، بیان داشت: هرچه به عنوان مشکلات شرکت آذرآب گفته شد، همان درد هپکو نیز
هست.
وی با بیان نمونه‌های متعددی از خدمت‌رسانی شرکت هپکو به صنایع حساس کشور، اظهار داشت: سابقه این شرکت نشان می‌دهد که در 20 سال گذشته، هپکو در خدمت برخی صنایع مهم کشور بوده و قطعات مورد نیاز آنها را تامین کرده است، به همین خاطر این سؤال پیش ‌می‌آید که چرا با روند تحمیلی ‌اشتباه، هپکو و آذرآب اراک را دچار مشکلاتی کردند که امروز به سختی بر پاهای خود ایستاده‌اند؟ آیا دست نفوذی‌ها در کار بوده است؟
فیروز احمدی، عضو تیم پیگیری واگذاری شرکت کشت‌وصنعت دشت مغان نیز گفت: رئیس‌دیوان محاسبات اعلام کرد که بزرگ‌ترین تخلف مالی 40 سال گذشته در واگذاری کشت و صنعت بوده است؛ بنابر اظهارات مقامات رسمی کشور باید گفت که دستگاه قضایی باید وضعیت را به زمان سابق برگرداند.