kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۹۸۶۴
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۴

اذعان غرب به نسل‌کشی اسرائیل در صبرا و شتیلا پس از 37 سال

با ورود هیئت‌های اروپایی و آمریکایی به پایتخت لبنان برای شرکت در مراسم بزرگداشت نسل کشی صبرا و شتیلا، هژمونی رسانه‌ای غربی‌ها در حمایت از رژیم صهیونیستی عملا در هم شکست.



آمریکا و کشورهای اروپایی پس از 37 سال انکار و سکوت، بالاخره مجبور شدند که در برابر واقعیت سر تعظیم فرود بیاورند و بپذیرند که رژیم صهیونیستی در ۱۶ سپتامبر ۱۹۸۲ (25 شهریور‌۱۳۶۱) در جنوب بیروت مرتکب نسل کشی شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، هیئت‌هایی از اروپا، آمریکا و آسیا که نزدیک به 70 نفر را شامل می‌شود، دیروز در چارچوب کمیته «صبرا و شتیلا را فراموش نمی‌کنیم»، وارد بیروت شدند و قرار است که فردا در مراسم یادبود قربانیان کشتار صبرا و شتیلا شرکت کنند.
طی 37 سال اخیر رسانه‌های غربی اعم از چپ‌، راست، تندرو و محافظه‌کار‌، جرات نداشتند رژِیم صهیونیستی را به خاطر این نسل کشی، به چالش بکشند و ترجیح می‌دادند در برابر این جنایت و جنایت‌های مشابه اسرائیل در لبنان‌، فلسطین اشغالی و منطقه، سکوت کنند. اما، با ورود رسانه‌هایی مثل اینترنت و همچنین، افشاگری‌های گسترده رسانه‌های همسو با ملت فلسطین، هژمونی رسانه غرب بالاخره در هم شکست و شرایط به گونه‌ای شده است که خود روزنامه نگاران و رسانه‌های غربی برای افشاگری در‌باره ابعاد جنایات اسرائیلی‌ها، پیش قدم می‌شوند. کمیته «صبرا و شتیلا را فراموش نمی‌کنیم» توسط «استیفانو کیارینی» روزنامه‌نگار ایتالیایی، تشکیل شده‌ و بیشتر اعضای آن را روزنامه ‌نگاران، فعالان حقوق بشر و اعضای احزاب چپ گرا تشکیل می‌دهند.
 این فعالان عمدتا غربی همچنین، قصد دارند از اردوگاه‌های فلسطینیان آواره بازدید کرده و از شرایط این آوارگان مطلع شوند و با آنها ابراز همبستگی کنند.
همچنین، هیئت یاد شده قرار است در اردوگاه‌های «برج البراجنه»، «شتیلا»، «البرج الشمالی»، «الرشیدیه»، «نهر البارد» و «مارالیاس» با خانواده‌های باز‌مانده از کشتار صبرا و شتیلا دیدار کنند. برگزاری جشنواره‌های هنری و عکس و گفت‌و‌گو با آوارگان فلسطینی و در نهایت راهپیمایی به سمت مزار شهدای صبرا و شتیلا، از دیگر برنامه‌های این کمیته است. قتل عام صبرا و شتیلا در روز پنجشنبه ۱۶ سپتامبر ۱۹۸۲ آغاز شده و سه روز به طول انجامیده است. این نسل کشی یکی از بدترین قتل عام‌های قرن بیستم لقب گرفته است. در این نسل کشی که توسط نظامیان رژیم صهیونیستی به فرماندهی «آریل شارون» و با مشارکت عناصر وابسته به گروهک فالانژ لبنانی صورت گرفته است، نزدیک به 3000 فلسطینی کشته شده‌اند.