کد خبر: ۱۶۸۳۹۲
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۸

آغاز احداث ۲ هزار واحد مسکونی در چهارمحال و بختیاری



  شهرکرد – خبرنگار کیهان:
در آستانه فراسیدن هفته دولت، عملیات اجرایی احداث ۲ هزار واحد مسکونی نیازمندان چهارمحال و بختیاری با حضور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس‌سازمان برنامه و بودجه کشور آغاز شد.
عملیات اجرایی احداث این ۲ هزار واحد مسکونی ویژه افراد زیر پوشش نهادهای حمایتی به صورت نمادین همزمان با حضور محمدباقر نوبخت و جمعی از مسئولان ملی و استانی در خراجی شهرستان کیار آغاز شد.
برای احداث این تعداد واحد مسکونی، تفاهمنامه‌ای بین سازمان برنامه و بودجه، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استانداری چهارمحال و بختیاری منعقد شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: این واحدهای مسکونی روستایی تا یک سال دیگر افتتاح و تحویل نیازمندان واجد شرایط می‌شود.
اقبال عباسی تاکید کرد: از ۹ هزار میلیارد ریال اعتبار احداث مسکن‌های روستایی کشور یکهزار میلیارد ریال به چهارمحال و بختیاری اختصاص دارد.
وی افزود: البته به نیت تعداد ۲ هزار و ۴۴۰ شهید چهارمحال و بختیاری در دوران دفاع مقدس این تعداد واحد مسکونی نیز ۴۴۰ باب افزایش یافته است.
عباسی تصریح کرد: سهم چهارمحال و بختیاری از طرح مسکن ملی که هفته جاری به دست رئیس‌جمهوری افتتاح می‌شود یکهزار و ۳۰۰ واحد در شهرهای این استان است.
چهارمحال و بختیاری به حدود ۵ هزار واحد مسکونی ویژه نیازمندان و روستاییان نیاز دارد که مقرر شده است تا از این تعداد ۲ هزار واحد مسکونی از محل اعتبارات برنامه و بودجه، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استانداری چهارمحال و بختیاری ساخته و در اختیار متقاضیان نیازمند قرار داده شود.
معاون سازمان برنامه و بودجه کشور:
چهارمحال و بختیاری به شبکه ریلی کشور متصل می‌شود
معاون امور اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: مرکز چهارمحال و بختیاری تا دو سال دیگر به شبکه سراسری حمل‌ونقل ریلی ایران متصل خواهد شد.
سید حمید پورمحمدی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری که با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهوری و رئیس‌سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، تاکید کرد: برای این اقدام از طریق خط آهن مبارکه حداقل به 5 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی افزود: احداث خط آهن سراسری اصفهان به شهرکرد به اهواز به عنوان یکی از مصوبات سفر رئیس‌جمهوری و هیئت دولت به چهارمحال و بختیاری است که متاسفانه با تحریم‌ها مواجه و اجرای آن کندتر شد.
پورمحمدی تصریح کرد: البته در پیگیری اخیر با وزیر راه و شهرسازی و استانداران چهارمحال و بختیاری و خوزستان و رئیس‌صندوق توسعه ملی قرار شد اجرای راه آهن اصفهان یه شهرکرد به اهواز به صورت ویژه در دستورکار قرار گیرد.
معاون امور اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: توجه خاص به ظرفیت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری توسعه زیرساخت‌های روستایی به خصوص تامین مسکن نیازمندان و قشرهای کم درآمد زیر پوشش نهادهای حمایتی این استان از دیگر برنامه‌های مهم در چهارمحال و بختیاری است.
پورمحمدی تاکید کرد: توسعه جاده‌ها و رفع نقاط حادثه خیز چهارمحال و بختیاری به ویژه در مسیرهای ارتباطی شهرکرد به بروجن به لردگان به خوزستان و جاده‌های منتهی به مسجدسلیمان و ایذه ساماندهی عشایر و بهبود وضعیت ایلراه‌ها در چهارمحال و بختیاری ارتقای وضعیت مدارس، توسعه باغات مثمر در زمین‌های شیبدار، اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان داری و تکمیل زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی چهارمحال و بختیاری در تسریع روند توسعه‌ای این استان ضروری است.