kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۷۷۵۶
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۰
رونمایی از مستند زندگی مهدی علیزاده ورزشکار جانباز و آزاده با عنوان «وتن من» همزمان با سالروز ورود آزادگان به میهن

ما مدال آوریم ، قهرمانان واقعی فقط شهدا هستند / خسروی وفا: از توانمندی‌های جانبازان مدافعان حرم در تیم‌های ملی استفاده می‌کنیم

مراسم رونمایی از مستند زندگی مهدی علیزاده ورزشکار جانباز و آزاده و دارنده مدال طلای بازی‌های پارآسیایی جاکارتا با عنوان «وتن من» دیروز در باغ موزه دفاع مقدس رونمایی شد.



سرویس ورزشی-

در این مراسم که با حضور مهدی علیزاده ورزشکار جانباز و آزاده ، محمود خسروی وفا رئیس‌کمیته ملی پارالمپیک، محسن دریا لعل مدیر انتشارات روایت فتح، روح الله رفیعی مدیر مرکز مستند روایت فتح و جمعی از علاقه‌مندان در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد از طرف کمیته ملی پارالمپیک و گروه روایت فتح از این قهرمان تجلیل شد.
در ابتدای این مراسم، روح الله رفیعی صحبت کرد و گفت: فعالیت روایت فتح فقط معطوف به روایت هشت سال دفاع مقدس نبوده و نیست. روایت فتح هم‌چنان راوی فتح‌هایی است که فرزندان این انقلاب در جای جای تاریخ ایران داشته و دارند. مهدی علیزاده یکی از فرزندان بزرگان انقلاب است که در 15 سالگی عازم جبهه‌ها شده، جانباز می‌شود و به اسارت درمی‌آید. ایشان حدود 30 ماه در زندان‌های رژیم بعث حضور داشتند و خانواده‌اش از او بی‌خبر بودند. حتی خانواده ایشان برایش مراسم ترحیم می‌گیرند، سنگ قبر می‌گذارند و... اما ایشان به صورت معجزه آسایی زنده می‌مانند.
وی ادامه داد: اکنون مهدی علیزاده با 70 درصد جانبازی، مدال قهرمانی مسابقات پرتاب نیزه آسیا را برای کشورمان به ارمغان آورده است. این مستند که به زحمت آقای همایونفر تولید شده است، بخشی از زحمات و رشادت‌های آقای علیزاده را روایت کرده است.
رفیعی به ماموریت ویژه مرکز مستند روایت فتح در گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: در گام دوم انقلاب، علاوه بر اینکه بخش‌هایی از رشادت‌های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را روایت خواهیم کرد، می‌خواهیم راوی دستاوردهای علمی، اقتصادی و... انقلاب اسلامی باشیم. در همین جا اعلام می‌کنیم که روایت فتح به صورت جد، پیگیر ساخت مستندهای جهادی است و در همین مسیر، اعلام فراخوان کرده و از دوستان دعوت می‌کند تا برای ساخت مستندهای فاخر از اردوهای جهادی گام پیش بگذارند.
پس از رونمایی مستند، مهدی علیزاده صحبت کرد و گفت: وقتی ورزشکاری طلا می‌گیرد، به او قهرمان می‌گویند، اما به نظر من قهرمان واقعی شهدا هستند. پس ما می‌توانیم مدال‌آور باشیم، نه قهرمان. چون قهرمانان واقعی فقط شهدا هستند. ما جانبازان، بیش از این نمی‌توانیم پایمال شدن خون شهدا را تحمل کنیم. ما مدال به سینه می‌اندازیم و پز می‌دهیم و پاداش می‌گیریم اما شهدا چی؟ آنان قلب‌شان پاره پاره شد برای این که ناموس ما حفظ شود، برای اینکه ایران، سوریه و لبنان نشود اما متاسفانه قدردان‌شان نبودیم. ما پیرو راه ولایت هستیم و مطیع ولایت خواهیم بود.
در حاشیه مراسم رونمایی از مستند زندگی مهدی علیزاده‌، محمود خسروی وفا رئیس‌کمیته ملی پارالمپیک در جمع خبرنگاران گفت: امروز از مستند فیلم علیزاده رونمایی کردیم. این ورزشکار در بازی‌های آسیایی مدال طلا به دست آورد. ایشان هم جانباز هستند و هم آزاده. زندگی او قصه شیرینی دارد. یکی از قصه‌های شیرین دفاع مقدس.
وی افزود: او در زمان اسارت صدمات زیادی دیده بود. دست و پای او را به چهار میخ کشیده بودند، اما وی پسر بسیار خوب و توانمندی است و بعد از آزادی به ورزش روی می‌آورد و از طریق مسیر ورزش، با آن روحیه ایثارگری، توانمندی‌های زیادی را پیدا می‌کند. در نهایت جزو منتخبین تیم ملی قرار می‌گیرد و در بازی‌های پارآسیایی جاکارتا توانست مدال طلا را کسب کند و این فرصتی شد برای تهیه یک مستند از زندگی او. البته زندگی او حتی ظرفیت ساخت یک فیلم سینمایی را هم دارد. او آخرین آزاده‌ای بود که به کشور بازگشت.
رئیس‌کمیته ملی پارالمپیک در پاسخ به این سؤال که آیا هنوز از جانبازان دفاع مقدس در تیم‌های ملی ما حضور دارند یا خیر، تاکید کرد: بله، زیاد هستند. در رشته تیر و کمان، دوومیدانی و تیراندازی جانبازان دفاع مقدس زیادی حضور دارند، البته در رشته‌های دیگر کمتر جواب می‌دهد. ما شرایطمان شرایطی است که انقلاب هنوز زنده است و همچنان ما مبارزه با ضدانقلاب را داریم و جانبازان مدافعان حرم هم هستند که این شرایط را طوری فراهم می‌کنند که این قشر که از افکار خاص انقلابی برخوردارند، بتوانیم همیشه به عنوان یک ذخیره معنوی و همچنین توانمندی‌های قهرمانی آنها در تیم‌های ملی استفاده کنیم و خواهیم کرد.
وی در خصوص مسابقات پارالمپیک توکیو افزود: چون پشت سر هم سهمیه به دست می‌آوریم، آماری که من می‌دهم دقیق نیست. تا به الان که در اینجا حضور دارم 32 سهمیه به دست آورده‌ایم. البته شاید تعداد نفرات کاروانمان نسبت به پارالمپیک قبلی کمتر باشد، چون بنا را بر کیفیت گذاشته‌ایم و نگاه اول ما این است که حتما ورزشکار مدال‌‌آور باید اعزام شود. کمیته ملی ما حدنصاب‌هایی را تعیین کرده که بر مبنای آن حدنصاب کسانی که حتما روی سکو می‌ایستند، اعزام می‌شوند البته گروهی هم هستند که شانس کسب سهمیه دارند ولی شانس این را دارند که در بازی‌های آسیایی دوره بعد مدال‌آور باشند، گروه چهارمی هستند که برای پارالمپیک حمایت می‌شوند. به هر حال توکیو جزو پارالمپیک‌های سخت خواهد بود. به طور طبیعی رقبا و کشورهای دیگر همیشه تلاش می‌کنند که نسبت به دفعه قبلی در رتبه‌های بالاتری قرار بگیرند و این کار را سخت خواهد کرد و ما باید روی موضوع کیفیت کار کنیم و از کمیت فاصله بگیریم تا بتوانیم آن نتیجه لازم را بگیریم.
خسروی وفا در خصوص هدف‌گذاری برای پارالمپیک توکیو اضافه کرد: ما هدف‌گذاری کردیم که جزو 10 کشور بالا قرار بگیریم. حالا این بستگی به میدان و عمل دارد. اسم شانس را نمی‌آورم چون یقینا همت ورزشکار، کادر فنی و سرپرست باید در این باشد که کار کنند و جزو آن 10 کشور برتر قرار بگیرند، لذا مبنای ما 10 کشور برتر است. ما دوره قبلی در رتبه پانزدهم قرار گرفتیم. نمی‌دانم بتوانیم به این مهم دسترسی پیدا کنیم یا نه، ولی این را در دستورکار قرار‌دادیم تا این کار را انجام دهیم. البته دور از دسترس نیست و مهم این است که ما از فرصت‌ها استفاده کنیم و تمرکزمان روی مدال‌های طلا باشد.