لاف تبليغاتي وزير رژيم صهيونيستي درباره حمله به ايران
يک مقام ارشد کابينه رژيم صهيونيستي در مصاحبه با بيبيسي مدعي شد که ايران حق غنيسازي اورانيوم را ندارد و اين رژيم در صورت نياز به ايران حمله خواهد کرد.
«يوال اشناينيتز» وزير روابط بينالملل رژيم صهيونيستي در مصاحبه با بيبيسي با اشاره به روي کار آمدن دولت دکتر روحاني در ايران و رابطه اين امر با پرونده هستهاي ايران مدعي شد: در مورد پروژه هستهاي شايد شاهد لحن تازهاي بوديم اما محتواي جديدي مشاهده نکرديم. تا به اينجا، علاقه واقعي از سوي ايران براي کنار گذاشتن برنامه هستهاي مشاهده نشده است. يک راهحل خيلي ساده و منطقي وجود دارد و آن اينکه به ايران اجازه بدهيم سوخت هستهاي را از هلند يا فرانسه بخرد درست مثل همان کاري که بيشتر کشورهايي که برق هستهاي توليد ميکنند انجام ميدهند.
اشناينيتز در اين مصاحبه، دخالت کردن در برنامه صلحآميز هستهاي ايران را حق و وظيفه تلآويو دانست، و خاطر نشان کرد: هيچ حق اتوماتيک و مشروعي براي غنيسازي اورانيوم وجود ندارد؛ و اسرائيل بايد از عدم دستيابي ايران به بمب اتم اطمينان يابد.
اين مقام صهيونيستي، در پاسخ به سؤالي مبني بر اختلاف نظر تلآويو و واشنگتن در مورد ايران، ادعا کرد: اولا ما در مورد هدف نهايي با هم توافق داريم و آن جلوگيري از دستيابي ايران به توانايي ساخت بمب اتم است، البته ممکن است در مورد روش و تاکتيک رسيدن به اين هدف، اختلافاتي ميان آمريکا و اسرائيل وجود داشته باشد.
وزير امور استراتژيک رژيم صهيونيستي مدعي شد فشارها ايران را به پاي ميز مذاکره کشانده و ادامه داد: کاهش فشارها بر ايران کار عاقلانهاي نيست؛ دليل آمدن ايرانيها به سر ميز مذاکره و علاقه نشان دادن نسبي آنها به سازش و مصالحه تنها به دليل فشارهاي اقتصادي بسيار شديدي است که به ايران وارد شده، پس نبايد پيش از رسيدن به هدف نهايي اين اهرم را کنار گذاشت و از فشارها کم کرد.
اين وزير اسرائيلي، در ادامه مصاحبه از پاسخ دادن به سؤال مجري در رابطه با کلاهکهاي هسته اي رژيم صهيونيستي طفره رفت و گفت: اسرائيل را با هلند، بريتانيا، فرانسه يا ايتاليا مقايسه کنيد نه با ايران.
اشناينيتز در اين مصاحبه بار ديگر ادعاهاي واهي سران رژيم صهيونيستي را در قبال ايران تکرار کرد و افزود: روحاني لحن ايران را تغيير داده ولي حکومت اين کشور هنوز مشکلساز است.
اين عضو ارشد کابينه رژيم صهيونيستي در پاسخ به سؤالي مبني بر چرايي تهديدات اسرائيل عليه ايران با توجه پيشرفتهاي ديپلماتيک در پرونده هستهاي ايران، اظهار داشت: من قصد ندارم راجع به اقدامات نظامي که اسرائيل قادر به انجام آن است، صحبت کنم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران وزير اطلاعات رژيم صهيونيستي در ادامه، برخلاف نظرات کارشناسان نظامي سابق اسرائيل، حمله رژيم صهيونيستي به ايران را خودکشي استراتژيک ندانست و مدعي شد: اسرائيل در صورت نياز عليه ايران دست به اقدام نظامي ميزند.
اين مقام صهيونيست، در ادامه در پاسخ به سؤالي مبني بر شکاف ايجاد شده ميان تلآويو و واشنگتن در موضوع مصر و حمايت صهيونيستها از نظاميان کودتاگر مصري، اظهار داشت: من هميشه اميد دارم که دموکراسي برقرار شود؛ دوست دارم در اطراف ما در خاورميانه حکومتهايي به سبک دموکراسيهاي غربي برقرار شود.
همچنين نخست وزير رژيم صهيونيستي در مصاحبه با سيانان درباره مذاکرات هستهاي با ايران گفت: من فکر ميکنم مشکل معامله و توافق جزئي اين است که شما تحريمها را کاهش ميدهيد و با کاهش تحريمها فشارها کم خواهد شد و ايران عملاً چيزي را از دست نخواهد داد. با اين امتياز جزئي آنها ميتوانند کل رژيم تحريمها را که طي چندين سال وضع شده طي چند هفته به خطر بيندازند.
بنابراين من فکر نميکنم اين يک توافق خوب باشد. اين يک توافق بد، فوقالعاده بد است. ما نياز به يک توافق خوب داريم.
وي با اشاره به اظهارات باراک اوباما رئيس جمهوري آمريکا که گفته بود اگر ايران نتواند به جامعه بينالمللي تضمين دهد که به دنبال ساخت بمب هستهاي نيست ما چيزي را از دست نميدهيم گفت: من به سخنان آقاي رئيس جمهور احترام ميگذارم و ميدانم که همه ما يک هدف مشترک داريم. اما ايران توانايي هستهاي خود را از دست نخواهد داد. آنها 18 هزار سانتريفيوژ براي غنيسازي در اختيار دارند. آنها حتي يک سانتريفيوژ را از دست نميدهند بنابراين توانايي و ظرفيت هستهاي آنها حفظ ميشود.
نتانياهو افزود: من فکر ميکنم نه تنها بايد فشار را حفظ کنيم بلکه بايد آن را افزايش دهيم چرا که اين تحريمها نهايتاً کارساز شده است. اگر به فشارها ادامه دهيم ايران متوقف ميشود. گزينهها چندان بد هم نيستند و يک راه سومي هم وجود دارد. تحريمها و افزايش تحريمها. اگر تحريمها تسهيل شود و توافق بدي از آب درآيد تنها گزينه، گزينه نظامي خواهد بود.