خبرگزاری دولتی ایسنا بار دیگر رشتههای پیوند دو ملت ایران و عراق را نشانه گرفت
خبرگزاری دولتی ایسنا که سابقه انتشار اخبار کذب در مورد زائران عراقی را در کارنامه دارد در تازهترین اقدامش یک خبر کذب را به نقل از آیتالله سیستانی منتشر کرد که این موضوع سبب شد تا کاربران فضای مجازی در مورد این خبرگزاری بنویسند: نان جمهوری اسلامی را میخورند و علیه امنیت ملی خبر میزنند؟!
سرویس سیاسی-
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) خبری را در خروجی کانال خود قرار داد که در متن آن آمده بود: «پیام آیتالله سیستانی به رهبران عراق در رابطه با تنش تهران – واشنگتن/ روزنامه العربی جدید مدعی شد که آیتالله سیستانی در پیامی به نخستوزیر و دیگر مقامات ارشد عراقی خواستار دور نگه داشتن این کشور از تنش میان آمریکا و ایران شده است.»
خبر فوق در خبرگزاریها تکذیب شد و شبکه المیادین لبنان (۲۵ اردیبهشت) به نقل از منابع نزدیک به آیتالله سیستانی گزارش داد که وی هیچگونه موضعی درخصوص «بحران» بین ایران و آمریکا اتخاذ نکرده است.
چنانکه خواندید ایسنا این خبر را به نقل روزنامه دست چندمی «العربی الجدید» منتشر کرده است. تنها روز گذشته در سایت العربی الجدید و در صفحه نخست چندین خبر در مورد ایران کار شده بود. جالب آنکه این خط خبری که به دروغ به آیتالله سیستانی منتسب شده در یکی دو خبر دیگر در این سایت دنبال شده بود.
در یادداشتی به این موضوع پرداخته شده بود که «زیاندیدگان تنش و درگیری میان ایران و آمریکا، اعراب هستند» و همچنین در خبر دیگری به این موضوع پرداخته شده که برخی اقدامات سردار سلیمانی موجب اعتراض طرفداران سیاست بیطرفی شده است! خبری که احتمالا اساس و بنیان آن دروغ است. بر این طریق، پر واضح است که سایت و روزنامه العربی الجدید پیوندهای میان دو ملت ایران و عراق را نشانه رفته و با کلید واژه «سیاست بیطرفی» دقیقا خود را عمله نظام سلطه نشان میدهد.
لازم به ذکر است که پیوندهای میان دو ملت ایران و عراق که اشتراکات زیادی نیز با یکدیگر دارند پس از سقوط صدام هر سال محکمتر شد و کمک ایران به ملت عراق در جنگ با داعش جلوه عالی آن بود. در همان زمان نیز عملههای نظام سلطه در داخل ایران به ترویج این خط پرداختند که چرا حتی باید به عراق کمک مستشاری داده شود.
همچنین گفتنی است که پیش از این نیز خبرگزاری ایسنا با انتشار خبری دروغ در مورد زائران عراقی عملا اقدامی ضد امنیت ملی را کلید زد. با توجه به حجم بالای زائران ایرانی در عراق و زائران عراقی در ایران این موضوع بسیار حساس حتی میتوانست به تقابل میان دو ملت کشیده شود که خوشبختانه این توطئه به لطف خدا و روشنگری رسانهها خنثی شد. حال که ایسنا بار دیگر چنین خبری را منتشر کرده سؤالهای فراوانی در ذهن خطور میکند. آیا کسانی در این خبرگزاری عامدانه پیوندهای دو ملت را هدف گرفتهاند؟
این موارد (یعنی اقدام علیه پیوند دو ملت ایران و عراق) در حالی در این خبرگزاری نزدیک به طیف موسوم به اصلاحطلب رخ میدهد که حدود یک هفته پیش دیگر رسانهاین جریان (روزنامه شرق) طی یک یادداشت نسبت به سخنان سخنگوی وزارت خارجه کشورمان واکنش نشان داده و موضع گیری دقیق و درست و عزتمندانه در برابر دولتمردان بحرین را نادرست خوانده بود آن هم با این عنوان که تشدید بحران با اعراب (بخوانید دولتمردان عرب وابسته به نظام سلطه) به صلاح نیست! اما نکته تاسفانگیز آنکه هم ایسنا و هم شرق دروغ زئران عراقی را منتشر کرده بودند و عملا پیوند دو ملت را نشانه گرفتند.