کد خبر: ۱۵۸۴۸۱
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۳

2 کودک در فاضلاب مدرسه کاشمر جان باختند

سقوط 2 کودک داخل سپتیک(مخزن سرپوشیده) فاضلاب مدرسه روستای سنجدک بخش کوهسرخ کاشمر منجر به مرگ آنان شد.



بخشدار کوهسرخ به خبرنگار ایرنا گفت: 2 پسر چهار و پنج ساله اهل روستای سنجدک پنجشنبه شب در محل سپتیک و مخزن سرپوشیده جمع‌آوری فاضلاب سرویس‌های بهداشتی مدرسه در حال بازی بودند که به علت ریزش سقف داخل آن سقوط کردند.مجید کاریزنویی افزود: با اطلاع والدین که پس از چند ساعت جست‌وجو متوجه سقوط کودکان در این محل شدند، نیروهای اورژانس 115، نیروی انتظامی، هلال احمر و آتش‌نشانی‌ کاشمر و نیروهای آتش‌نشانی ایور در نزدیک این منطقه به محل اعزام شدند.وی اظهار داشت: اجساد این 2 کودک توسط نیروهای اعزامی از داخل فاضلاب بیرون آورده شده و توسط 2دستگاه آمبولانس به شهر ریوش مرکز بخش کوهسرخ انتقال یافتند.
وی گفت: بررسی‌‌های بیشتر در این زمینه از سوی دستگاه‌‌های ذیربط ادامه دارد.
کاریزنویی در‌باره علت باز بودن در مدرسه در ساعت تعطیلی آن افزود: اغلب محوطه‌‌های مدارس روستایی پس از تعطیلی نیز باز هستند و جوانان و نوجوانان برای ورزش از آن استفاده می‌‌کنند.وی اظهار داشت: مسئول آموزش و پرورش به همراه مسئول حراست این اداره از مدرسه بازدید کرده و دستور حصار کشی اطراف سپتیک را صادر کردند.
وی گفت: هرچند سازه مدرسه مناسب است ولی به دلیل بالا بودن سطح آب منطقه باید سپتیک اجرا شود و چاه جذبی برای فاضلاب مناسب نیست.