مودب:
اگر صدای مستضعفان در ادبیات ما شنیده نشود دچار انحراف میشویم(اخبار ادبی و هنری)
مدیرعامل موسسه شهرستان ادب در دوازدهمین نشست صبح ناشر اظهار داشت: انقلاب ما انقلاب مستضعفان بوده و اگر صدای این گروه در ادبیات ما شنیده نشود، یعنی به انحراف انقلاب کمک کردیم. مردم، رسانهها و... از این ادبیات استفاده میکنند و اگر تولید ادبی ما ضعیف باشد در واقع شعارهای انقلاب اسلامی تضعیف شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، دوازدهمین نشست صبح ناشر 25 خرداد با حضور علی محمد مودب، مدیرعامل موسسه شهرستان ادب در مرکز رسانهای شیرازه برگزار شد.
این شاعر گفت: اهل ادبیات بودن یک امر حماسی است و اهالی ادبیات آدمهای پاکباخته و شیفتهای هستند؛ ولی از آن طرف اینها هم آدم عادیاند با همان نیازهای معیشتی و... به همین خاطر است که تولید متن ادبی به خصوص در میان اقشار متوسط جامعه با دشواریهای فراوانی روبروست و ما با ضعف ادبیات مستضعفین مواجهیم. در طول زمان میبینیم که کار بچههای طبقه متوسط و پایینتر ضعیف میشود چون درگیر معیشتشان میشوند و نمیتوانند تولید شایستهای داشته باشند. آن وقت خطای بزرگی که برای سیاستگذاران کلان، مدیران و تحلیلگران ادبی به وجود میآید این است که ادبیاتی را میبینند که در شرایط نابرابر تولید شده و حاصل کار بخشی از اجتماع است.
این شاعر در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: بسیاری از اوقات ورود مقام معظم رهبری را به حوزه کتاب میبینیم و بارها پیش آمده که ایشان اثری را به جامعه معرفی کردهاند. این سنت حسنه باید در سیاستگذاریها دیده شده و تبدیل به برنامه شود. نباید منتظر باشیم که ایشان همیشه بازار کتاب را رصد کنند.