kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۶۱۰۴
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۶
مدیرکل مدیریت بحران استان:

برخی شهرستان‌های خوزستان درگیر با 5 بحران هستند




اهواز- خبرنگار کیهان:
مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: برخی از شهرستان‌های استان درگیر با 5 بحران اصلی هستند.
کیامرث حاجی‌زاده به راه‌اندازی و تجهیز 13 سالن چندمنظوره مدیریت بحران در شهرستان‌های استان خوزستان اشاره و افزود: اعتبار هفت سالن چندمنظوره در سال گذشته تأمین شده است و تاکنون نیز برای چهار سالن پیمانکار مشخص شده است.
وی با بیان این که برخی از شهرستان‌ها مانند مسجدسلیمان درگیر با پنج بحران اصلی هستند، ادامه داد: قرار داشتن بر روی گسل و زمین‌لرزه، سیلاب، گرد و خاک، آتش‌سوزی جنگل، آلودگی مناطق آلوده به گاز و رانش کوه از بحران‌های موجود در شهرستان مسجدسلیمان هستند.
وی به عقب‌ماندگی شهرستان مسجدسلیمان در برخورداری از برخی پروژه‌ها نسبت به دیگر شهرستان‌ها اشاره و گفت: نبود زیرساخت‌ها 60 درصد دلیل تبدیل بحران‌ها به ابربحران‌ها است.
مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان با اشاره به این که فرهنگ مدیران استان و کشور با مقوله پیش‌بینی و پیشگیری همخوانی ندارد، عنوان کرد: هزینه در زمینه پیش‌بینی سرمایه‌گذاری است و همه باید در زمینه پیش‌بینی پای کار باشند و در ابتدا نقاط بحرانی شناسایی و اقدامات پیشگیرانه لازم نیز انجام شود.
حاجی‌زاده گفت: براساس بند 5 ماده 25 قانون مصوب مجلس در آئین‌نامه تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، 5 درصد اعتبارات تملک‌دارایی و عمران مربوط به هزینه‌های مدیریت بحران است.
حاجی‌زاده با اشاره به میانگین بارش استان خوزستان در چهل سال اخیر گفت: این میزان در سال گذشته 62 میلی‌متر بوده و در چهار ماهه اخیر به حدود 400 میلی‌متر رسیده است.
وی اظهار داشت: در استانی که رودخانه‌های آن چندین دهه لایروبی نشده‌اند، بستر رودخانه تغییر کرده و سیل‌بندها به روستاها نزدیک شده است.
وی با تأکید بر ضرورت احداث سد بختیاری در مرز خوزستان و لرستان گفت: دبی خروجی آب در اهواز یک هزار و 400 متر است و میزان ورودی آب در کارون 14 هزار برابر تابستان است که مدیریت لازم باید روی آن صورت گیرد.