kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۵۹۴۵
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۳
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی:

واردات رسمی پوشاک تنها 5 درصد است! 95 درصد دیگر قاچاق است

دبیر اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران گفت: نسبت واردات رسمی پوشاک با حجم 60 میلیون دلار به حجم قاچاق پوشاک به ارزش 2/7 میلیون دلار تنها حدود پنج درصد است.


 

سعید جلالی قدیری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با ‌اشاره به اینکه طرح مبارزه با برندهای محرز پوشاک قاچاق از اول دی ماه 97 آغاز شد، گفت: طرح پس از چند روز توقف دوباره در 22 بهمن 97 به اجرا درآمد و اکنون ستاد مرکزی با جدیت بیشتری در حال اجرای طرح است و نظارت‌ لازم هم از سوی سازمان‌های مربوط به روی آن انجام می‌شود.
وی افزود: در حال حاضر کالاهای قاچاق عرضه شده از 110 فروشگاه شناسایی شده جمع‌آوری شده و در صورتی که برخی از فروشگاه‌ها پوشاک قاچاق خود را جمع‌آوری نکرده‌اند، به آنها اخطار داده شده  و فرصتی برای جمع‌آوری به آنها داده شده است.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران اظهار داشت: با تمام اقداماتی که انجام شده و جدیت که ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا در این مورد داشته، متاسفانه باز هم عده‌ای به بهانه اینکه اجرای این طرح موجب کمبود کالا (پوشاک) شب عید می‌شود و به همین دلیل در تلاش هستند تا اجرای این طرح را متوقف کنند.
جلالی قدیری با تاکید بر اینکه هیچ نگرانی برای تامین پوشاک شب عید وجود ندارد، گفت: نسبت واردات رسمی پوشاک با حجم 60 میلیون دلار به حجم قاچاق پوشاک به ارزش 2/7 میلیون دلار تنها حدود پنج درصد است، یعنی پنج درصد واردات رسمی در مقابل 95 درصد قاچاق است.
وی افزود: این افراد با ارسال نامه‌ای به ارگان‌های مختلف و بیان مسائلی از قبیل ایجاد کمبود در بازار تمام تلاش خود را برای توقف طرح  انجام داده‌اند، اما با توجه به رصد بازار و وضعیت تولید ما اطمینان کامل می‌دهیم که هیچ‌گونه کمبود برای پوشاک شب عید وجود ندارد، ضمن اینکه تولید‌کنندگان بخش پوشاک در حال حاضر اجناس خود را با تخفیف 30 تا 70 درصدی عرضه می‌کنند.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران با بیان اینکه این افراد هجمه‌ای ایجاد کرده‌اند که برای تامین پوشاک مورد نیاز مردم در شب عید کمبود وجود دارد،  گفت:  این در حالی است  که تمامی انبارهای تولید‌کنندگان پوشاک مملو از کالاست.
جلالی قدیری با بیان اینکه بازار پوشاک یک بازار رقابتی است، گفت: حدود 20 هزار تولید‌کننده صنفی و 1500 تولید‌کننده صنعتی خوب در کشور وجود دارد که همه اینها برای عرضه پوشاک با هم در حال رقابت هستند. وی ادامه داد: برآورد ما نشان می‌دهند با توجه به گرانی مواد اولیه و افزایش قیمت ارز قیمت پوشاک حدود 60 تا 70 درصد در سال جاری افزایش یافته است. در صورتی که تولید‌کنندگان مواد اولیه را به وفور و به‌موقع دریافت کنند و ارز به موقع تخصیص یابد صادرات ما در این بخش می‌تواند چهار تا پنج برابر افزایش یابد.