kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۳۳۴۷
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۴

در روی همان پاشنه می‌چرخد!(نکته ورزشی)

سرویس ورزشی-
گویا قانون «منع به کارگیری بازنشستگان» در ورزش فقط در شکل ظاهری قضیه اجرا شده و در عمل اتفاق خاصی رخ نداده است. در روزهای ابتدایی اجرای این قانون بسیاری امیدوار بودند با تزریق نیروهای شایسته، متخصص و کاربلد شتابی به روند حرکتی ورزش وارد شود ولی حالا شاهدیم شرایط با گذشته تغییری نکرده است.
به عنوان نمونه در فدراسیون کاراته صادق فرجی به دلیل بازنشسته بودن مجبور به استعفا شده اما حالا به عنوان کارمند با فدراسیون همکاری دارد! جالب اینکه معاون قهرمانی وزیر ورزش و جوانان در توجیه این رفتار به خبرگزاری ایسنا می‌گوید: فرجی چون زودتر از موعد بازنشسته شده است از دیوان عدالت درخواست اعاده به خدمت کرده است و تا زمانی که جواب دیوان عدالت صادر شود، وی به عنوان کارمند وزارت ورزش و جوانان می‌تواند در این فدراسیون حضور داشته باشد و در انتخابات نیز شرکت کند. به هر حال تا جواب دیوان عدالت را دریافت کنیم وی در فدراسیون کاراته به عنوان کارمند حضور خواهد داشت. منتظر جواب دیوان عدالت هستیم و تا زمانی که رأی دیوان صادر نشده است در این فدراسیون حکم کارمند را خواهد داشت.
آقای داورزنی! اگر این گونه است، چرا اجازه دادید فرجی از سمت ریاست استعفا کند؟ اگر او می‌تواند به عنوان کارمند با فدراسیون کاراته کار کند، چرا به عنوان رئیس‌نتواند همکاری کند؟!
در جودو هم شرایط مشابه کاراته است؛ محمد درخشان به دلیل بازنشسته بودن استعفا داده ولی گویا هنوز همه کاره فدراسیون است؛ اگر در این موضوع شک دارید به صحبت‌های سرپرست فدراسیون توجه کنید. محمدرضا عمادی دیروز در گفت‌و‌گویی اعلام داشت: تمامی مسائل مربوط به تیم ملی بر عهده محمد درخشان است و هر چه او بگوید می‌گویم چشم. درخشان به همراه رودکی برای تیم ملی تصمیم‌گیری می‌کنند، پس من نمی‌توانم ترکیب تیم ملی را به هم بریزم. او تصمیمات کلان را درباره تیم ملی می‌گیرد و سپس در جلسه مورد بررسی قرار می‌گیرد و نهایی می‌شود.
سرپرست فدراسیون جودو در پاسخ به این سؤال که آیا سرمربی تیم ملی در این سفر جودوکاران را همراهی خواهد کرد یا خیر گفت: عرض کردم، جناب آقای درخشان خودشان چیدمان تیم ملی را تعیین می‌کنند. شخص او در کنار تیم ملی خواهد بود و از آنجا که یک دوره نیز در آلمان خواهیم داشت او تصمیم می‌گیرد چه کسانی در این سفر به پاریس اعزام شوند. درخشان گزارش کتبی به ما می‌دهد و سپس در جلسه درباره نفرات اعزامی تصمیم‌گیری می‌کنیم.
وی افزود: درباره اعزام منصوری نیز در حال تصمیم‌گیری هستیم، اگر درخشان مصلحت بداند منصوری اعزام می‌شود، یا شاید هم آندره اعزام شود یا اصلاً هر دوی این نفرات اعزام شوند. در هر حال من نظر درخشان را ملاک اعزام نفرات تیم ملی می‌دانم چرا که این نفرات چند سال است با او کار می‌کنند و او بهتر از هر کسی می‌داند که تیم به چه صورتی اعزام شود.
عمادی در پاسخ به این سؤال که پس نقش او به عنوان سرپرست فدراسیون چیست، گفت: این طور نیست که فقط یک نفر در فدراسیون جودو تصمیم‌گیری کند. از خبرنگاران می‌خواهم به آرامش جودو کمک کنند. برخی مدام فضا را ملتهب می‌کنند. درخشان خود رأی نیست و کارها را با همفکری و خرد جمعی که بر اساس کار کارشناسی است جلو می‌بریم. خرد جمعی در فدراسیون حاکم است و درخشان بنده خدا دغدغه‌های بین‌المللی دارد و بخاطر تأثیر گرند اسلم پاریس بر رنکینگ ورزشکاران تصمیم گرفت تیم به این رقابت‌ها اعزام شود.
ملاحظه فرمودید این شرایط دو فدراسیون المپیکی ماست، علاقه‌مندان ورزش دلشان را خوش کرده‌اند که قانون اجرا شده ولی شاهدیم که در عمل شرایط تغییری نکرده و در همچنان روی همان پاشنه می‌چرخد!