جلیلی در گرامیداشت شهدای عملیات کربلای۵:
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تجربه یک ملت را سرمایه آن دانست و گفت: باید پرسید چه تفکری پیروزیها را به ارمغان آورد و حضور چه تفکری کشور را دچار مشکلات کرد؟ کسانی میخواهند آلزایمر سیاسی را به ملت تحمیل کنند تا حافظه تاریخی آن را از بین ببرند.
سعید جلیلی در مراسم گرامیداشت شهدای عملیات کربلای پنج و یادواره فرمانده تیپ انصارالرضا(ع)، شهید علی اصغر حسینی محراب که در محل مسجد رضوان کوی طلاب مشهد برگزار شد، گفت: امروز اردوگاه دشمن پس از چهل سال مبارزه با حرکت انقلاب اسلامی، دشمنی خود را عریانتر ابراز میکند؛ برخلاف روزهایی که مشت آهنین خود را زیر یک دستکش مخملی پوشانده بودند، امروز صریح بیان میکنند که هر آنچه در توان داشتهایم و داریم، علیه ملت ایران به کار رفته و میبریم. این اعتراف رئیسجمهور سابق رژیم آمریکا است. حالا دشمن از پیشرفت ملت در عین مقاومت عصبانی است. او از اخراج شدنش از این کشور پس از انقلاب و اخراج شدنش از منطقه بعد از چهل سالگی انقلاب اسلامی نگران است. دشمن تمام هزینههای خود را فاکتور میکند و مقابل خود میگذارد و میبیند نتوانسته است به اهداف خود برسد.
به گزارش فارس، عضو مجمع تشخیص مصلحت تجربه یک ملت را سرمایه او دانست و تشریح کرد: یکی از سرمایههای ملی ما تجربه ماست. ما اگر موفق بودیم به خاطر چه بوده و اگر دچار مشکل شدیم بخاطر چه تفکری بوده است؟ باید پرسید چه تفکری پیروزیها را به ارمغان آورد و حضور چه تفکری کشور را دچار مشکلات کرد؟ کسانی میخواهند آلزایمر سیاسی را به ملت تحمیل کنند تا حافظه تاریخی او را از بین ببرند. در محاسبه هم همینطور است؛ اگر ملتی در محاسبه ثروتها و منابع خود دچار اشتباه بشود، او هم میتواند دچار مشکلات شود. عدهای در میان ملت ممکن است خدای نکرده وقتی منابعشان از بین رفت، دچار خوشحالی بشوند؛ وقتی درون تاسیساتشان بتن ریختند، خوشحال بشوند.
وی تصریح کرد: چند سال پیش در همین مسجد و به همین مناسبت به این محله آمدم، یک برادری که بازاری بود نزد من آمد و اکیدا درخواست داشت که برای دفاع از حرم به جبهه سوریه اعزام شود؛ بعد تر متوجه شدیم که او در سوریه به شهادت رسیده است؛ یکی از مولفههای قدرت ملت ما این است. اینکه شهید عزیزی از محلهای در مشهد میگوید من باید به سوریه اعزام شوم و مقابل دشمن بایستم قدرتی است که دشمن نمیتواند در محاسبات خود آن را حساب کند.
جلیلی خاطرنشان کرد: وقتی ما محاسباتی جدای از جنس محاسبات دشمن داشتیم، این پیروزیها ادامه خواهد داشت. سیستم محاسباتی جدیدی که میگوید: حسبنا الله و میگوید: «و لاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا» تمام تلاش دشمن این است که در این سیستم محاسباتی اخلال کند و آن را دچار ویروس کند. آن ویروس همان ایجاد شک و تردید در مبنایی است که هرجا مصاف ارادهها بوده، توانسته است او را شکست بدهد.
عضو شورای راهبردی سیاست خارجی کشور با اشاره به تلاشهای ناکام دشمن در عرصه نظامی ابراز داشت: دشمن وقتی نتوانست ملت ایران را در دفاع از مرز جغرافیایی خود متوقف کند، سعی دارد در اقتصاد، مبارزه با بیکاری، مبارزه با آسیبهای اجتماعی و... نگذارد که تفکری که در عین مقاومت پیشرفت میکند نیز پا بگیرد. چرا که میداند نتیجهای مشابه شکست در جنگ سخت برایش رخ خواهد داد. او میفهمد اگر این نگاه تکثیر بشود یعنی چه؟ میفهمد نباید بگذارد این دستگاه محاسباتی او را شکست بدهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: او اقدام به ترساندن میکند، اقدام به اسلامهراسی و ایرانهراسی در دنیا میکند و در داخل کشور دست به انقلابی هراسی میزند که میگوید اگر انقلابیون باشند، کشور دچار مشکلات میشود و جنگ رخ میدهد! چه کسی جنگ را از کشور دور کرد؟ همین تفکر انقلابی بود که با واکنش خود کاری کردند که 30 سال است دشمن جرئت نمیکند به مرزهای این ملت نزدیک شود. انقلاب با نگران نشدن و نترسیدن به پیروزی رسید؛ این وعده قرآن است که امام بزرگوار ما به آن عمل کرد. نویسنده آمریکایی مقاله مینویسد که تمام روسای جمهور آمریکا امروز با این جمله رهبر ایران موافقند که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
جلیلی با دعوت از جوانان به پاسخگویی به شبهات دشمن پیرامون کارنامه چهل ساله جمهوری اسلامی، گفت: جوانان به دل شبهات بروند و پاسخگوی سوالات درباره کارنامه چهل ساله نظام اسلامی باشند. نباید از این مسائل عبور کرد؛ باید توضیح داد و روشنگری کرد. مبتنی و مستند بر آمار سازمانهای خود آنها نیز میتوان این را ابراز کرد. به همگان نشان بدهید که انقلاب اسلامی چه برکاتی داشته است. تمام ادعای انقلاب آن بوده که به قلهها نگاه کند، اگرچه در بسیاری از مسائل هنوز در میانه راه هستیم. این را باید نشان داد اگر جایی فساد یا اخلال بوده است، بخاطر چه بوده؟ بخاطر دوری از تفکر انقلابی. اگر جایی پیشرفت و موفقیت رخ داده بخاطر حضور چه تفکری بوده است؟ تفکر انقلابی بوده یا تفکرهای دیگر؟