kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۱۰۶۸
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۸
نامه جمعی از فعالین دانشجویی، هنری و کارگری به رئیس‌جمهور:

دستور توقف خصوصی‌سازی به شکل موجود را بدون درنگ صادر کنید

جمعی از فعالین دانشجویی، هنری و کارگری طی نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور به نحوه واگذاری شرکت‌های دولتی و نتایج تاسف بار خصوصی‌سازی‌ها انتقاد کرده و از وی خواستند تا دستور توقف خصوصی‌سازی به شکل موجود را بدون درنگ صادر کند.

به گزارش فارس، در این نامه خطاب به رئیس‌جمهور آمده است: تاکید اخیر جنابعالی مبنی بر سرعت بخشیدن به واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی در شرایطی که نتایج اسف‌بار خصوصی‌سازی‌های انجام شده، هم اکنون در جای جای کشور نمایان شده، هشدار‌دهنده است! هشدار‌دهنده از آن جهت که هدف‌گیری برای فلج کردن صنعت کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن را نشان می‌دهد، هرچند که انگیزه چیز دیگری باشد. مستند این ادعا آن چیزیست که امروز در صنایع خصوصی‌سازی شده شاهد آن هستیم. جنابعالی در مقام ریاست جمهوری استحضار دارید که خصوصی‌سازی‌های انجام شده در صنایعی چون ماشین‌سازی تبریز، آذرآب، هپکو، هفت‌تپه، آلومینیوم المهدی و فولاد اهواز نه تنها اهداف نظام در جهت بالا بردن سطح تولید و ایجاد‌اشتغال را برآورده نکرده، بلکه منجر به کاهش و یا توقف تولید، از بین رفتن امنیت شغلی، بیکاری، به تعویق افتادن حقوق و دستمزد کارگران و بعضا به تاراج رفتن اموال این صنایع شده است.
در بخش دیگری از نامه فعالین دانشجویی، هنری و کارگری آمده است: جناب آقای روحانی؛ در شرایطی که کوس رسوایی خصوصی‌سازی‌های افسارگسیخته رانتی به صدا درآمده، اصرار دولت جنابعالی برای ادامه و گسترش این نوع واگذاری‌ها که اکنون به صنایع تولید‌کننده کالاهای استراتژیک چون غله و دیگر محصولات مهم کشاورزی و صنعتی بسط یافته و غو‌ل‌های صنعتی همچون کشت و صنعت مغان را هم در بر گرفته است و یا وعده‌تان به ملت در مورد واگذاری سریع شرکت‌های عظیم زیر مجموعه نهاد دولتی شستا به بخش خصوصی، چه توجیهی دارد؟ جناب آقای روحانی؛ امضاکنندگان این عریضه از جنابعالی به عنوان عالی‌ترین مقام اجرائی کشور که وزارتخانه‌ها و نهادهای مختلف دولتی و از جمله سازمان خصوصی‌سازی را تحت امر خود دارید، می‌خواهیم که تا تامین شروط لازم و ایجاد شفافیت و فراهم نمودن الزامات مشارکت فعال و تاثیرگذار کارگران در برنامه‌ریزی و نحوه اداره صنایع قابل واگذاری، دستور توقف خصوصی‌سازی به شکل موجود را بدون درنگ صادر کنید.