رئیس انجمن صنایع سلولزی:
توزیع مواد اولیه تولید پوشک افزایش یافت
رئیس انجمن صنایع سلولزی و بهداشتی گفت: توزیع مواد اولیه ترخیص شده تولید پوشک از گمرکات افزایش یافته و مردم در مورد کمبود این کالا نگران نباشند.
عباس فصیح خوشگرد در گفتوگو با خبرگزاری فارس، درباره وضعیت تولید و توزیع محصولات سلولزی و بهداشتی، اظهار داشت: یک سری مشکلات و مسائل در زمینه تامین مواد اولیه محصولات سلولزی به وجود آمد که باعث شد، در امر تولید و توزیع این محصولات حدود دو هفته اختلال ایجاد شود.
رئیس انجمن صنایع سلولزی و بهداشتی ایران افزود: این مشکلات ناشی از این بود که واردکنندگان نمیدانستند با چه ارزی باید اجناس خود را از گمرکات ترخیص کنند و چالشهای به وجود آمده ناشی از ناهماهنگی سازمان حمایت، گمرک و بانک مرکزی با واردکنندگان و تولیدکنندگان محصولات سلولزی و بهداشتی بود.
فصیح با تاکید بر اینکه با دستور وزیر صنعت هماهنگی کامل برای حل مشکل واردکنندگان و تولیدکنندگان محصولات سلولزی و بهداشتی انجام شد، بیان داشت: در حال حاضر تمامی مشکلات حل شده، مواد اولیه به وفور وارد میشود و در روزهای آینده شاهد افزایش عرضه این محصولات به بازار خواهیم بود.
وی افزود: تولیدکنندگان و کارخانجات در حال تولید هستند و مردم هیچ نگرانی در رابطه با تهیه مواد سلولزی و بهداشتی نداشته باشند. سرانه مصرف محصولات سلولزی و بهداشتی برای هر ایرانی حدود 2.5 کیلوگرم است و امروز با امکانات کاملا قادر هستیم، تا نیاز مردم کشور را تامین کنیم.
رئیس انجمن صنایع سلولزی بهداشتی ایران در پاسخ به این سؤال که آیا ترخیص کالاها از گمرک به روال سابق برگشته و مشکلی برای ترخیص وجود دارد یا نه، گفت: با دستور وزیر صنعت ترخیص مواد اولیه به روال سابق برگشته است.
فصیح درباره دلایل افزایش قیمت محصولات سلولزی و بهداشتی تصریح کرد: بخشی از این افزایش قیمت به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و دلار بود و این موضوع اجتنابناپذیر است، اما بخشی دیگر ناشی از سودجویی برخی توزیعکنندگان و فروشندگان بوده که در حال حاضر تمام تلاشمان را انجام دادهایم تا با عرضه کافی این محصولات به بازار از این سودجوییها کم کنیم.وی در پاسخ به این سؤال که اکنون مردم مواد سلولزی و بهداشتی خود را با چه قیمتی خریداری کنند که مطمئن باشند بیش از قیمت واقعی پولی نپرداختهاند، افزود: گزارشهایی به ما رسیده مبنی بر اینکه قیمت مصرفکننده از روی کالا پاک شده یا قیمتها توسط برچسب بر روی کالا درج شده که این قیمتها واقعی نیست.
رئیس انجمن صنایع سلولزی بهداشتی ایران بیان داشت: مردم باید قیمتی را برای کالا بپردازند که به وسیله جت پرینت روی کالا درج شده و قیمتی که بدین وسیله روی کالا درج شده قیمت واقعی کالا است و بیش از آن را نباید بپردازند.