کد خبر: ۱۴۲۴۵
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۵
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء:

چشم‌انداز این قرارگاه دستیابی به لایه‌های مستحکم پدافندی است

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: چشم‌انداز آینده این قرارگاه رسیدن به دژها و لایه‌های مستحکم پدافندی است، به‌گونه‌ای که هر لایه از لایه پیشین مستحکم‌تر باشد.
به گزارش ایرنا از کاشان امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی در جمع خبرنگاران در آران و بیدگل افزود: سامانه موشکی «اس 300» تنها برای درگیری در ارتفاعات بالا طراحی شده بود، اما در پروژ‌ه‌ای به نام «تلاش» سعی بر این است که علاوه بر برد بلند هوایی، این سامانه برای هواپیماهای برد متوسط نیز وارد عمل شود.
وی افزود: دیدگاه قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) داشتن یک شبکه یکپارچه و منسجم و متفکر است و این مرکز تنها قرارگاهی است که به طور مشترک از نیروهای دفاعی ارتش، سپاه و بسیج استفاده می‌کند.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: سامانه‌های دفاعی این قرارگاه در صحنه نبرد، درگیری و غافلگیری مهلک را برای دشمن رقم می‌زند.
وی همچنین به رونمایی از دو سامانه پدافندی «رسول» و «فکور» در این قرارگاه اشاره کرد و گفت: این سامانه‌‌ها فضایی پر ابهام را در صحنه نبرد برای دشمن ایجاد می‌کند.