نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
فکر میکردم فراکسیون امید با مردم همدردی میکند!
روزنامه سازندگی نیز به موضوع استیضاح کرباسیان در مجلس پرداخت و در یادداشتی با عنوان «گل به خودی حضرتی» در این باره نوشت.
سرویس سیاسی-
همچنین بخشی که او به مجلس پیش از خود با ادبیات به غایت زشت توهین کرد نیز از دید این روزنامه دور نماند و در رابطه با آن نوشت: «سخنان حضرتی البته با تذکرهای پیاپی نمایندگان اصولگرا از جمله کوچکی نژاد، سالک و سلیمی قطع میشد. سالک معتقد بود حضرتی با تندرو دانستن مجلس نهم به مجلس توهین کرده و سلیمی که خودش از موافقان استیضاح بود میگفت حضرتی طبق آئیننامه به محورهای 17گانه استیضاح نپرداخته و سخنان دیگری بیان کرده است.» در بخش دیگری از این گزارش آمده است: «او [حضرتی] با گلهمندی از فراکسیون امید گفت: «من فکر میکردم رفاکسیون برای احساس همنوایی و همدردی با مردم در این ماجرا پیشتاز میشود اما متاسفانه نه تنها پیشتاز نشد بلکه اکثریتی با این توجیه که اگر این وزیر برود چه کسی خواهد آمد یا وزیر اقتصاد کارهای نیست و اختیاری ندارد به حمایت از وزیر رای دادند.»
سؤال از رئیس جمهور را امضا میکردید استیضاح پیشکش
این برای افکار عمومی جای سوال دارد که چطور ممکن است نماینده یا نمایندگانی که نهتنها سوالات اقتصادی از رئیس جمهور را امضا نکردند بلکه حتی علیه آن نیز سخن گفته یا موضع گرفتند ناگهان داعیه دار اقتصاد مردم شوند و بگویند رئیس جمهور باید استیضاح شود!
روزنامه اعتماد در تصویر نیم صفحه نخست خود را به مدیرمسئول این روزنامه اختصاص داده است. تصویری که حضرتی را در حال سخنرانی در مجلس نشان میدهد.
در مطالب روزنامه اعتماد که به جلسه استیضاح وزیراقتصاد مربوط است ابتدا گزارشی از جلسه استیضاح آمده و سپس به اظهارات نماینده سابق لیست امید و تهران که مدیرمسئول اعتماد نیز هست پرداخته شده و بخشی از اظهارات او منتشر شده است: «تورم اين ملت را بيچاره كرده است. من نميتوانم مشكلات مردم را فداي رفاقت ٣٠ ساله كنم. بسياري از همكارانم به من گفتند لااقل صحبت نكن.»
سپس در ادامه اعتماد به آنجایی رسیده که الیاس حضرتی تمام شئون ادب و اخلاق را زیر پا میگذارد و با کلماتی زشت و ناشایست عنوان میکند: «در سال ٩٤ ملت مجلسي را انتخاب كردند كه مجلس معتدلي است و افسارش مثل مجلس قبل در دست تندروها نيست»!
باید از مردم پرسید که از عملکرد مجلس قبل بیشتر رضایت دارند یا این مجلس؟! آنها مجلسی را می خواهند که از قضا نمایندگانش نسبت به منافع ملت التزام بیشتری دارند و در این زمینه منافع نظام سختگیر هستند یا نمایندگانی مانند بعضی از نمایندگان مجلس دهم که در اوضاع سخت اقتصادی مردم به دنبال مسایل حاشیه ای هستند؟! البته لازم به ذکر است که این شامل خیل نمایندگان متعهد مجلس فعلی نیست که دغدغه آنها حفظ منافع نظام و ملت است.
سپس اعتماد به این بخش از سخنان حضرتی اشاره کرده که میگوید «ما وظیفه خود را در به قدرت رساندن روحانی انجام دادیم» و سپس این نماینده به گلههای خود میپردازد: «ما وظايفمان را در قبال دولت روحاني در سال ٩٢ انجام داديم و در يك رقابت ناعادلانه و فشرده وي را در پست رياستجمهوري نشانديم.»
سپس اعتماد از قول حضرتی مینویسد: «دولت كدام ستاد جنگي را تشكيل داد در مقابل اقدامات آمريكا؟ مردم از كجا ببينند كه شما داريد جدي كار ميكنيد؟ ما بدبخت سوءتدبيرها هستيم. نيمه آبان تحريمها شروع ميشود و هنوز كاري نشده و ما داريم ميلرزيم. در رفتار دولتمردان ما و قوه قضاييه آمادگي براي جنگ تمام عيار ديده نميشود. حقش اين بود كه رييسجمهور و جهانگيري و نيلي و نهاونديان و نوبخت و سيف استيضاح ميشدند، اما ما فقط دستمان به وزير اقتصاد رسيد.» الیاس حضرتی در روزی که به نظر میرسید با افراد هم تیمی خود دچار مشکل شده و البته اعلام استعفایش گواهی بر آن بود ناگهان از فردی که نگران تیم های فوتبال بود به فردی نگران معیشت مردم تبدیل شد. باید از او پرسید که چطور شد که ناگهان نگران معیشت مردم شدید؟! چرا پیش از این سوال از رئیس جمهور را امضا نکردید و حالا مدعی استیضاح او هستید! حضرتی، حدود ۳ ماه قبل و در اردیبهشتماه امسال طی یادداشتی در روزنامه اعتماد؛ مطالبه مردم مراجعه کننده به خود را «رفع حصر» عنوان کرده بود اما در صحبتهای بالا از این میگوید که ملاقاتکنندهها، نالان و گریان از مشکلات اقتصادی میگویند!
ریشه مشکلات اقتصادی، در سیاست خارجی است!
روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «ریشه مشکلات نه در اقتصاد که در عرصه سیاست و سیاست خارجی است و تا آن عرصه مدیریت نشود، قطعا و یقینا وضعیت اقتصادی هم بهتر نخواهد شد...وقتی بحرانی در عرصه اقتصاد وجود دارد اما ریشه آن در جاهای دیگر است، هرچه با منطق اقتصادی هم رفتار کنید حل شدنی نیست. بنابراین باید ریشهیابی درستی از مسئله صورت بگیرد و آنچه در عرصه سیاست خارجی است را مورد توجه قرار داد و تدبیر کرد.»
گفتنی است مدیران ارشد دولت روحانی در طول مذاکرات هستهای و پس از امضای توافق، تمامی امور حتی آب خوردن مردم را نیز به برجام گره زده و وعده دادند که تمامی مشکلات اقتصادی مردم با امضای برجام رفع خواهد شد.
برجام امضا و اجرا شد. با اجرای توافق، صنعت هستهای کشورمان تقریباً تعطیل شد؛ اما مشکل رکود، تورم، بیکاری، صنعت، ازدواج، پروژههای عمرانی و...در جای خود باقی ماند. چرخ سانتریفیوژها از کار افتاد و متاسفانه به دلیل چیدن تمامی تخممرغها در سبد برجام از سوی دولت و کمتوجهی به ظرفیتهای عظیم داخلی و در نهایت به دلیل کارنامه ضعیف اقتصادی دولت، چرخ بسیاری از کارخانههای بزرگ و مجموعههای تولیدی نیز از کار افتاد.
نتیجه برجام و اینکه «هستهای رفت ولی تحریمها پابرجا ماند» برای چندمین بار ثابت کرد که مشکلات اقتصادی مردم با دست کشیدن از نقاط قوت ملی و امتیازدادن یکطرفه سامان نمییابد، بلکه راهحل اصلی رفع مشکلات اقتصادی، بهرهمندی از ظرفیتهای عظیم داخلی و اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی است.
مردم درگیر مشکلات معیشتی، اصلاحطلبان نگران انتخابات
در شرایطی که مشکلات معیشتی گریبانگیر کشور و مردم شده و مردم منتظر راهکارها و برنامههای دولت و مجلس برای عبور از شرایط فعلی هستند روزنامه متعلق به نایب رئیس اصلاحطلب مجلس نگران انتخابات آینده است و تلاش میکند با همان روش مبتنی بر تهمت و توهین و تخریب نسبت به جریان منتقد دولت فضاسازی کند .
روزنامه ابتکار روز گذشته در گزارش تیتر یک خود با عنوان «رقابت انتخاباتی با اسم رمز مشکلات معیشتی» ابتدا هرگونه فعالیت یا نشست انتخاباتی از سوی اصولگرایان را نفی کرد اما در ادامه به نقل از چند فعال سیاسی اصلاح طلب از جمله گرامی مقدم به تکرار هجمه ، توهین و تهمت به رقبای انتخاباتی دولت پرداخت و نوشت: «تیم رئیسی بیشتر تخریبکننده هستند تا راهکاردهنده که اصلا در شرایط کنونی به صلاح کشور نیست. آقای رئیسی بهعنوان نامزد ریاستجمهوری دوره قبل احساس میکند میتواند با فعالیت و معرفی بیشتر راهکارهای خود را انجام بدهد. اما در حال حاضر امکان اجرایی شدن برنامههایش را ندارد پس در غالب موضوعات اقتصادی و از طریق تخریب دولت وارد میشود. قطعا این کار بیاخلاقی است و باید همه واقعیتها گفته و راهکارهای خود را ارائه کنند. »
این ادعای توام با دروغ و تهمت فعال سیاسی اصلاح طلب در حالی است که در ابتدای این گزارش صراحتا به نقل از رئیسی آمده که در شرایط فعلی که مردم درگیر مشکلات معیشتی هستند ، وظیفه همه نیروهای انقلاب همفکری برای یافتن راهحلها است و همه آنهایی که دل در گرو انقلاب و ایران اسلامی دارند، موظفند برای عبور از مشکلات، همفکری و همکاری کنند، چراکه بدون تردید مشکلات موجود راهحل دارد و میتوان با همکاری، مشکلات را برطرف کرد.
همچنین مدعیان اصلاحات در حالی ریاکارانه خواستار کمک و ارائه راهکار از سوی رقبای انتخاباتی دولت میشوند که در رسانه های خود وقیحانه عبور از روحانی را تیتر می زنند و در جریان انتشار خبر دروغ پیوستن قالیباف به کابینه دولت روحانی، یا خبر دروغ تر گردش به راست روحانی به هوچیگری و فضا سازی علیه دولت پرداختند .
حامیان لیست پولی و رانتی مجلس منتقد آن شدند!
روزنامه اصلاحطلب همدلی که همچون سایر رسانههای شبکه زنجیره ای اصلاحات در نقش تبلیغاتچی مردم را به رای دادن فله ای و چشم و گوش بسته به لیست رانتی و پولی اصلاحطلبان دعوت میکرد این روزها ژست منتقد به خود گرفته و به انفعال و ناکارآمدی و رفتارهای زننده این نمایندگان اعتراض می کند .
این روزنامه در سرمقاله خود با عنوان « گاهی خوشحال میشویم که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هیچ مقام یا نهادی نمیتواند مجلس را منحل و انتخابات زودهنگام برگزار کند، اما از طرفی افسوس میخوریم که شاید! در صورت وجود چنین قانونی میشد از ادامه کار مجالسی چنین فشل و ناکارآمد جلوگیری کرد تا بیش از این دسته گل به آب ندهند.یعنی روزی نیست که از خانه ملت عکس، خبر و حاشیهای بیرون نیاید که موجب آزردگی و گاه، زهرخند افکار عمومی نشود و بهصورت دائم اظهارنظرهایی بیرون نیاید که تنها سرشکستگی برای مردم باقی بگذارد.»
این روزنامه اصلاحطلب در ادامه نوشت: «یکی از نمونههای بارز این فَشَلی و بیبرنامگی به وضوح در عملکرد «فراکسیون امید» دیده میشود که این روزها به فراکسیونی «نا امید» بیشتر شباهت دارد. این فراکسیون با اینکه فراکسیون اکثریت است، اما کاملا منفعل و بیبرنامه عمل میکند و سرلیست آن هم بر خلاف انتظارها، عموما در سکوتی معنادار بهسر میبرد و صدای همه حامیان خود را که با «تَکرار میکنم» به آنها رای دادهاند نیز در آورده است... بهطور اعم هیچ فعالیت مفیدی از این فراکسیون دیده نمیشود.»
همدلی همچنین تصریح کرد : « آنچه امروز از کلیت مجلس شورای اسلامی دیده میشود منفعت و مصلحتطلبی است و این روش نمیتواند مصالح و منافع ملت را تامین کند.اصلاحطلبان با چنین عملکردی در مجلس نیز در سراشیبی عدم اقبال و اعتماد عمومی قرار خواهند گرفت و با چنین رویهای باید در اندیشه خداحافظی با صندلیهای سبزشان در پارلمان باشند»