بیمارستانهای اهواز استانداردهای لازم را ندارند
رئیس امور سلامت و رفاهاجتماعی سازمان برنامه و بودجه بااشاره به اینکه بیمارستانهای اهواز استانداردهای لازم برای ارائه خدمات را ندارند گفت: سه بیمارستان فرسوده اهواز در بیمارستان یکهزار تخت خوابی تجمیع میشوند که در قانون بودجه هم ردیف اعتباری آن پیشبینی شده است.
حمید پور اصغری در نشست شورای برنامهریزی استان خوزستان گفت: برخی بیمارستانهای زیر نظر شرکت نفت، نیروهای مسلح و تامین اجتماعی به بیماران عادی خدمت ارائه نمیکنند که باید در این خصوص به آنها تذکر داد.
وی یادآور شد: استان خوزستان بالاترین نرخ خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی را دارد.
وی درخصوص بیمارستان یکهزار و 13 تختخوابی اهواز نیز گفت: این بیمارستان قرار است از طریق فاینانس احداث شود و به زودی مسائل آن در شورای اقتصاد مورد بررسی قرار میگیرد.
به گفته وی قرار بود در این طرح دانشگاه علوم پزشکی سهم 15 درصدی داشته باشد اما به دلیل محدودیتهای مالی امکان تامین این سهم نیست به همین دلیل به دنبال راهی برای حل این مسئله هستیم.
این مقام مسئول به بحث کاهش مبلغ فوقالعاده مناطق جنگی نیزاشاره کرد و گفت: مبلغ فوقالعاده مناطق جنگی در بسیاری از دستگاههای استانی کاهش یافته است و باید یک ردیف اعتباری برای جبران آن در نظر گرفته شود.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز بااشاره به اینکه زیرساختهای بهداشت و درمان دچار مشکلات اساسی است گفت: میانگین سنی بیمارستانهای زیر نظر علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیش از 35 سال است.
به گفته ایرج نظری در چهار دهه اخیر هیچ بیمارستان دولتی در شهر اهواز ساخته نشده است از همین رو درخواست داریم تا بیمارستانهای سوانح سوختگی و کودکان اهواز سریعتر تکمیل شوند.
وی افزود: یکی از مباحثی که توسط تمام دانشگاههای علوم پزشکی استان مطرح میشود مسئله مرخصی مناطق محروم است که این رقم در سالهای 79 تا 85 پرداخت نشده است.
نظری تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز چهار هزار و 440 میلیارد ریال باید در این خصوص پرداخت کند که در حال حاضر از پرداخت آن عاجز است.
نظری تصریح کرد: تامین نیروی انسانی و ساخت بیمارستانهای جدید از مطالبات این دانشگاه است.
وی گفت: درحال حاضر به دلیل کمبود نیروی انسانی پرستاران به جای 80 ساعت، 180 ساعت کار میکنند.