معاون وزیر آموزش و پرورش:
آموزش و پرورش به شدت نیازمند حضور طلاب و مبلغان است
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: رویکرد ما استفاده از تمام ظرفیتهای حوزه علمیه است چراکه معتقدیم حضور یک طلبه در آموزش و پرورش میتواند بسیار مؤثر باشد.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، علیرضا کاظمی در آئین اختتامیه هشتمین دوره آموزشی هادیان معرفت، بااشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت طلاب و مبلغان گفت: ما امروز بهشدت به طلاب، مبلغان و مبلغات نیاز داریم و رویکرد ما نیز استفاده از تمام ظرفیتهای حوزه علمیه است چراکه معتقدیم حضور یک طلبه در آموزش و پرورش میتواند بسیار مؤثر باشد.
کاظمی افزود: در سراسر کشور آسیبها و معضلات رنجآور گوناگونی وجود دارد و همین مسئله وظیفه روحانیت را سختتر از گذشته کرده است، البته باید به این نکته نیز توجه داشته باشیم که در شرایط فعلی کار تبلیغی و فرهنگی به مراتب سختتر از اوایل انقلاب شده است.
وی ادامه داد: خانواده و جامعه در تعلیم و تربیت افراد نقش دارند البته آموزش و پرورش بیشترین سهم را در تعلیم و تربیت دارد اما متأسفانه در طول این ۴۰ سال آموزش و پرورش اولویت نبوده است و به همین دلیل نیز امروزه شاهد مشکلات بسیار زیادی در بخشهای مختلف آموزش و پرورش هستیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: حاکم بودن فضای دانشاندوزی و دانشمحوری در مدارس از مهمترین مشکلات آموزش و پرورش است و ما از این مسئله رنج میبریم البته نظام آموزشی در سراسر کشور نیز همینگونه است و این مسئله موجب شده است که ما دانشآموزانی داشته باشیم که دانش دینی خوبی دارند اما در مهارتهای دینی بسیار ضعیف هستند؛ بدون تردید ما با این روش و متدها نمیتوانیم در تربیت دانشآموزان موفق باشیم.
کاظمی بیان کرد: ما باید تلاش کنیم تا تمرکز بر آموزش را از جامعه دور کنیم و به سمت مهارتآموزی حرکت کنیم البته این کار بسیار سخت است اما امیدواریم که در این زمینه نیز موفق باشیم.
وی با انتقاد از سطحینگری در فضای تربیتی و فرهنگی گفت: یکی از مشکلات مهم که با آن مواجه هستیم، سطحینگری در فضای تربیتی و فرهنگی است که همین مسئله موجب شده است تا خروجی فعالیتهای فرهنگی متناسب با هزینه و سرمایهگذاری انجام شده نباشد.