kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۸۲۰۱
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۲

نسل جدید، شکست‌ناپذیر و حماسه‌­آفرین هستند، آنها را دریابیم!



  تهیه و تنظیم: کامران پورعباس
دشمنان قسم­‌خوردۀ انقلاب اسلامی ایران پس از شکست در تقابل نظامی که در جنگ تحمیلی هشت­‌ساله رخ داد، فهمیدند در عرصۀ نبرد سخت حریف جمهوری اسلامی ایران نیستند، بنابراین جبهه‌‌های دیگری را گشودند و جنگ اقتصادی و فرهنگی و جنگ نرم را در سطحی گسترده علیه ما پی گرفتند.
رهبر انقلاب بارها به استفاده از جوانان مؤمن و حزب‌اللهی در عرصه‌های مختلف مقابله با دشمن تأکید کرده‌­اند. جنگ تحمیلی ثابت کرد اگر به این جوانان میدان داده شود می‌­توانند بزرگ‌ترین و مخوف‌­ترین دشمنان با وحشتناک‌‌ترین سلاح‌های‌شان را شکست داده و به خاک ذلت بنشانند.
حسن باقری
 عامل شکست­‌های پی‌­درپی بعثی‌ها
نشریه خط حزب‌­الله شماره صدوبیست‌وشش در مقاله‌­ای با عنوان «میدان‌دادن به حسن باقری‌های نسل سوم» می­‌نویسد:
«هنوز مدت طولانی از حملۀ ماشین جنگی صدام به خاک ایران نگذشته بود که بیش از ۳۰ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به تصرف ارتش بعث درآمد. در سال‌های اول جنگ نیز تقریباً قوای ایرانی، هیچ‌گونه دستاوردی در جبهه‌ نظامی نداشت و اوضاع به‌شدت نابسامان بود. اما به‌طور خاص، از عملیات فتح‌المبین به بعد، این جبهه ایران بود که دست برتر را داشت. بدون شک، یک دلیل پیروزی‌های پی در پی ایران، که در صدر آن، ماجرای آزادسازی خرمشهر قرار داشت، به دلیل وجود جوانی بیست و چند ساله، به نام غلامحسین افشردی، ملقب به «حسن باقری» بود.
بزرگ‌ترین ضعف جبهۀ خودی تا آن زمان، عدم شناخت درست از استعداد، ساختار، اهداف و نقشه‌های دشمن بود. حسن باقری اما با تأسیس «واحد اطلاعات عملیات سپاه» توانست این نقطۀ ضعف را تبدیل به فرصت کند. او و نیروهایش با رصد دائمی از جبهۀ دشمن، به جمع‌آوری اطلاعات، نقشه‌ها، کالک‌های عملیاتی و بازجویی از اسرا پرداختند و توانستند شناسایی جامع و دقیقی از آرایش نظامی جبهۀ بعثی را به دست آورند. این رصد دقیق و جامع، نقطۀ شروع حرکت‌های بعدی جبهۀ خودی شد. از دل همین اقدامات بود که عملیات‌هایی چون فتح‌المبین و بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر با موفقیت انجام شد و کفۀ ترازوی معادلات جنگی را به نفع ایران سنگین کرد تا جایی‌که ارتش بعث برای تحلیل علل و دلایل شکست‌هایش، کمیته‌ای را متشکل از فرماندهان عالی‌رتبه، موسوم به «کمیتۀ تحلیل نبرد نیروهای مسلح عراق» تشکیل داد. این کمیته در بررسی دلایل آزادسازی خرمشهر و شکست سپاه سوم عراق چنین نوشت: «اطلاعات ایران [حسن باقری] در حملات خود اطلاعات کامل و دقیقی در خصوص یگان‌های ما اعم از خطوط حد، فرماندهان، شکاف‌ها، نقاط آسیب‌‌پذیر، محل استقرار قرارگاه‌ها و مواضع توپخانه و حتی مناطق اداری در اختیار داشته و از این طریق توانسته است طرح‌های خوبی تهیه نموده و آنها را به دقت به اجرا درآورد.»
تبدیل یک سرباز صفر
 به یک استراتژیست نظامی در دو سال
«سال‌ها بعد رهبر انقلاب در  توصیف این جوان مؤمن که سرنوشت جنگ را تغییر داد چنین فرمودند: «شهید حسن باقری بلاشک یک طراح جنگی است. هرکس منکر این معنا باشد، اطلاع ندارد و الّا کسی اطلاع داشته باشد، خواهد دید که واقعا این جوان بیست و چند ساله یک طراح جنگ است. کِی؟ در سال ۱۳۶۱؛ کِی وارد جنگ شده است؟ در سال ۱۳۵۹. این مسیر حرکت از یک سرباز صفر به یک استراتژیست نظامی، یک حرکت بیست ساله، بیست و پنج ساله است؛ این جوان در ظرف دو سال این حرکت را کرده است!»(1392/2/25)
حسن باقری اگرچه بهمن‌ماه سال ۶۱ به شهادت رسید، اما جوانان دیگری چون حسن باقری که با فرمان امام خمینی(ره) وارد عرصۀ جنگ نظامی شده بودند، راه او را ادامه دادند و نگذاشتند حتی وجبی از خاک کشور در دست دشمن باقی بماند. جنگ نظامی به مدد ورود همین جوانان، با پیروزی و اقتدار ایران به سرانجام رسید.»
حسن باقری­‌های نسل سوم
 حماسه­‌ها آفریده‌­اند
هر جا که به حسن باقری­‌های نسل سوم میدان داده‌­ایم حماسه‌­آفرینی کرده‌­اند و جهانیان را انگشت به دهان و توطئه­‌های دشمنان را با شکست روبه‌رو نموده‌­اند.
رهبر انقلاب می­‌فرمایند: «دشمن از بالندگی نسل جوان ما به­‌شدت نگران و عصبانی است. اینکه شما دیدید دشمن‌ها -آمریکایی‌ها و غربی‌ها- این‌قدر با سانتریفیوژهای ما مخالفت کردند، فقط به‌خاطر این نبود که این سانتریفیوژها اورانیوم را غنی می‌کند، بلکه بیشتر از آن به‌خاطر این بود که این حرکتِ علمی، ذهن جوانان ما را غنی می‌کند، آنها را آماده می‌کند برای کارهای بزرگ‌تر.»(1397/1/1) و «اینکه من عرض می‌کنم، شعار نیست، با اطّلاع عرض می‌کنم. یک نسل جدیدی، یک رویش جدیدی در کشور به وجود آمده؛ مخصوص یک جای خاص هم نیست، مخصوص یک بخش خاصّ فکری و عملی هم نیست؛ در بخش‌های فرهنگی، در بخش‌های تبلیغی، در بخش‌های هنری، در بخش‌های علمی، در بخش‌های فلسفی، یک مجموعۀ عظیمی از جوان‌ها به وجود آمده‌اند که اینها به‌معنای واقعی کلمه مؤمن بالله و مؤمن به این راهند؛ با اینکه امام را ندیده‌اند؛ دوران جنگ را -که خیلی سازنده و مؤثر بود- درک نکرده‌اند... درعین‌حال با این اصرار، با این استحکام، با این علاقه‌مندی دنبال این راه هستند. این نسل، نسل خوبی است، نسل امیدبخشی است.»(24/۱۲/1396)
آری اتکا به توان بومی و پشت کردن به نسخه‌های غربی، رمز پیروزی و کلید طلاییِ مبارزه با توطئه‌­های گسترده و پیچیدۀ دشمنان در تمامی عرصه­‌ها است.
برخی دستاوردهای
 حسن باقری­‌های نسل سوم
برخی دستاوردهای حسن باقری‌­های نسل سوم یعنی جوانان نخبۀ مؤمن و ارزشی در عرصه­‌های مختلف که تا کنون حاصل گردیده است، عبارتند از:
خودکفایی در بسیاری از محصولات نظامی و صادرات تولیدات نظامی به 30 کشور جهان، دستیابی ایران به توان تولید انبوه موشک‌های کروز، تکمیل شدنِ چرخۀ تولید سوخت هسته‌ای در مقیاس آزمایشگاهی و با غنای مورد نیاز و پیوستن ایران به جمع کشورهای هسته‌ای جهان، دستیابی ایران به توان ساخت اورانیوم با غنای 20 درصد، کسب افتخارات متعدد توسط پژوهشگاه رویان. دستاوردهای فضایی شامل: پرتاب موفقیت‌آمیز ماهوارۀ امید و کاوشگرهای 3،2،1 و 4 و محموله­‌های زیستی با پرتاب­گرهای کامل بومی و ایرانی و پرتاب موفقیت­‌آمیز ماهواره رصد 1، پرتاب موفقیت‌­آمیز ماهوارۀ نوید علم و صنعت و طراحی و ساخت چندین ماهواره، دو نوبت ارسال موجود زنده به فضا، ایران، در شاخص تولید فناوری نانو جزو دوازده کشور برتر جهان، ایران تنها کشور خاورمیانه در طراحی و تولید ‌تانک‌‌های پیشرفته، ایران دومین کشور دارنده موشک بالستیک دریایی، پنجمین کشور سازنده‌سلاح­‌های هوشمند، رتبۀ اول شناورهای موشک­‌انداز سپاه در جهان از لحاظ سرعت و قدرت، سریع‌­ترین موشک زیرسطحی جهان در ایران و...
 حسن باقری‌­های نسل سوم شکست­‌ناپذیر و حماسه‌آفرین هستند
بله! کلید پیروزی بر توطئه­‌های گسترده و پیچیدۀ دشمنان در دستان پرتوان حسن باقری‌های نسل سوم یعنی جوانان نخبۀ مؤمن و حزب­‌اللهی است فقط باید آنها را دریابیم و در سنگرهای حساس مقابله با دشمن از آنها استفاده کنیم و فراموش نکنیم که آنها شکست‌ناپذیر و حماسه‌­آفرین هستند.