کد خبر: ۱۳۱۱۳۶
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۲

عملیات احداث بیمارستان 1000 تختخوابی تبریز آغاز شد


 
  تبریز- خبرنگار کیهان:
عملیات ساخت بیمارستان 1000 تختخوابی تبریز، در محله تولد علامه طباطبایی این شهر، آغاز شد.
 حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت با اشاره به بهره‌برداری از 70 طرح آموزشی و بهداشتی و درمانی در آذربایجان‌شرقی همزمان با سفر ریاست جمهوری اظهار داشت: برای این پروژه‌ها 1500 میلیارد ریال هزینه شده و به ظرفیت فضای بهداشتی و درمانی استان 50 هزار مترمربع اضافه شده است.
در این آئین اعلام شد بیمارستان 1000 تختخوابی تبریز توسط قرارگاه خاتم الانبیاء و در زیربنایی بالغ بر 140 هزار مترمربع ساخته می‌شود و برای آن 6 هزارمیلیارد ریال به مصرف می‌رسد. این بیمارستان در نیمه اول سال 1400 به بهره‌برداری خواهد رسید.
همچنین مرکز جامع و فوق‌تخصصی سوانح و سوختگی بیمارستان سینا تبریز در 6800 مترمربع مساحت و 64 تخت، با صرف 470 میلیارد ریال افتتاح شد.
همزمان با سفر روحانی 2828 طرح ارتباطی مخابراتی با 3970 میلیارد ریال بهره‌برداری و  با حضور محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در شبستر 10 طرح افتتاح یا عملیات اجرایی آن آغاز شد. برای این پروژه‌ها 21 هزار و 730 میلیارد ریال هزینه شده که برای 7350 نفر ایجاد شغل می‌کند و ظرفیت تولید تخم‌مرغ استان به 124 هزار تن می‌رسد و ظرفیت تولید شیر نیز 599 هزار تن خواهد شد. ظرفیت صنایع تبدیلی نیز 2 میلیون و 100 هزار تن برآورد می‌شود که با بهره‌برداری از طرحها، تحقق می‌یابند. با حضور محمد شریعتمداری وزیر صنعت نیز خط تولید آهنگری تراکتورسازی تبریز افتتاح شد و توان کشور در ساخت خودرو افزایش یافت و ایران به جمع 10 کشور تولیدکننده قالب دایکاست پیوست.
این خط تولید با 1800 میلیارد ریال سرمایه احداث و 1050 فرصت شغلی ایجاد کرده است و تمام قالب‌های دایکاست موتورها و گیربکس‌های تولیدی ایران خودرو، داخلی‌سازی می‌شود. فاز دوم کارخانه پارچه منسوجات در شهرک صنعتی سرمایه‌گذاری خارجی تبریز نیز با حضور شریعتمداری به بهره‌برداری رسید.


captcha