تا کی دراز دستی؟!(نکته)
مدتی است که برخی از خبرنگاران روزنامههای زنجیرهای و عوامل دست چندم دشمنان بیرونی، حرکت زشت و نفرتانگیزی را آغاز کردهاند که شواهد پیرامونی آن از یک هماهنگی نانوشته میان آنها حکایت میکند. آنان در صفحه شخصی توئیتر خود بیمحابا به مقدسات اسلامی میتازند، احکام الهی را به سخره میگیرند و در مواردی به ساحت مقدس ائمه اطهار علیهمالسلام نیز اهانت میکنند که اهانت شرمآور یکی از همین جرثومههای فساد به ساحت ملکوتی امامرضا علیهالسلام تازهترین نمونه آن است. این جماعت با اطمینان از اینکه اهانت آنان برایشان هزینهای ندارد، بدون کمترین واهمهای به اقدام مشمئزکننده خود ادامه میدهند! زیرا میدانند حداکثر آن است که به دادسرای رسانه احضار شده و نهایتا به پرداخت جریمه نقدی محکوم میشوند! این جریمه نقدی در حالی است که پول برای آنان بهاندازه علف خرس هم ارزش ندارد چرا که از جانب کانونها و مراکزی که همه روزه مبالغ کلانی برای مقابله با باورهای اسلامی هزینه میکنند، به آسانی تامین میشود.
قوه قضائیه در بند ۵ از اصل ۱۵۶ قانون اساسی به «اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم» ملزم شده است و از معاونتی به همین نام نیز برخوردار است. سؤال این است که آیا هیچیک از نمونههای متعدد جرایم مورد اشاره در میدان دید و بررسی این معاونت یا مدعیالعموم قرار نگرفته است؟! اگر پاسخ مثبت است چرا مقابلهای دیده نمیشود و چنانچه پاسخ منفی است که...!!
آیا شرمآور نیست، در حالی که پاکترین جوانان این مرز و بوم، شهر و دیار و خانه و خانواده خود را رها میکنند و برای دفاع از حریم آلالله علیهمالسلام و پاسداری از جان و مال و نوامیس مردم، راهی دیار غربت میشوند و سر میدهند و جان میسپارند، مشتی اراذل خودفروخته در امالقرای جهان اسلام زبان و قلم به اهانت مقدسات بچرخانند؟!
خدا بر درجات امام راحلمان بیفزاید که مسئولان را به بینش حکومتی دعوت میفرمود و از سادهانگاری در ارزیابی رخدادهایی از این دست برحذر میداشت. اقدام نفرتانگیز اهانت به مقدسات را نباید در محدوده چند تن از اراذل و اوباش جاخوش کرده در این یا آن نشریه به ارزیابی نشست و از عقبه برنامهریز اینگونه پلشتیها غفلت کرد. دستکم اینکه بررسی پشت صحنه اقدامات نفرتانگیزی از این دست ضرورتی اجتنابناپذیر است.
در خبرها آمده است که اهانتکننده به ساحت مقدس
امام رضا(ع) به دادسرای رسانه احضار شده است و حال آنکه جرم وی و افراد دیگری نظیر او، از نوع جرایم کیفری است و اگر هم رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه رسانه باشد، مجازات وی از مصادیق مجازاتهای کیفری است.
حسین شریعتمداری