kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۰۶۴۶
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۶
رسول خادم در تازه‌ترین صحبت‌های خود مطرح کرد

نگرانی هایم درخصوص کشتی بیشتر از قبل شده است /با سکوت مسئولان مشکلات حل نمی‌شود

رئیس فدراسیون کشتی صبح دیروز درخصوص مسایل مختلفی به اظهار نظر پرداخت. این صحبت‌ها نشان می‌دهد که وی همچنان نگران مشکلات و موانعی است که همچنان کشتی ایران را تهدید می‌کند.




سرویس ورزشی-

رسول خادم در تازه‌ترین صحبت‌های خود اظهار داشت: ما بازی‌های آسیایی جاکارتا و مسابقات جهانی کشتی را با دو ماه با فاصله نسبت به یکدیگر پیش رو داریم که زمان مناسب‌تری نسبت به دوران گذشته است و می‌توانیم تیم‌های ملی را آماده حضور در این رویدادها کنیم. انتخابی مرحله نخست تیم‌های ملی برگزار شد و مرحله نهایی انتخابی نیز با حضور تمامی کشتی‌گیران واجد شرایط 21 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. نفراتی که از انتخابی مرحله اول مجوز دریافت کرده‌اند به همراه چهره‌های شاخص کشتی همگی باید در مرحله نهایی انتخابی به روی تشک بروند.
خادم افزود: در شرایطی تیم‌‌های ملی عازم بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی می‌شوند که در هر وزن نیاز به دو نماینده داریم، اما ممکن است بر اساس تصمیم کادر فنی در یک وزن یک کشتی‌گیر را به هر دو رویداد اعزام کنیم.
دستگاه دیپلماسی باید با تیمی قوی وارد کار شود
رئیس ‌فدراسیون کشتی‌ که مهمان تلفنی برنامه رادیویی «تهران ورزشی»  بود، در پاسخ به این سؤال که آیا با وجود بازگشت به فدراسیون کشتی کماکان نگرانی‌های گذشته را دارید و یا اینکه آنها تا حدودی رفع شده است، گفت‌: خیر. نگرانی من خیلی بیشتر از قبل شده است. اینکه به فدراسیون باز گشته ام هیچ دلیلی ندارد از مواضع قبلی‌ام عقب‌نشینی کنم و یا به این معنا باشد که مشکلات کشتی حل شده است. وقتی مجمع فدراسیون دو مرتبه استعفای این حقیر را نپذیرفتند، احساس کردم ممکن است هزینه سنگینی به کشتی تحمیل شود. وظیفه‌ام این بود که در کنار این عزیزان بایستم و به کار ادامه‌ دهم. در حال‌ حاضر با مسائلی روبرو هستیم که مسائل ملی ما محسوب می‌شود. هنوز هیچ پاسخی از شورای عالی امنیت ملی برای جلوگیری از محرومیت و تعلیق احتمالی کمیته‌ بین‌المللی المپیک علیه کشتی ایران به خاطر عدم رویارویی کشتی‌گیرانمان با نمایندگان رژیم صهیونیستی دریافت نکرده‌ایم.
رئیس‌فدراسیون کشتی با تاکید بر اینکه مطمئنا این سکوت نه به نفع قهرمانان ما و نه ورزش ایران و نه فضای سیاسی کشور است، افزود: با سکوت این مسئله حل نمی‌شود و ما نمی‌توانیم زمان را متوقف کنیم. با توجه به مناسبات جدید در کمیته‌ بین‌المللی المپیک، با افزایش محرومیت‌ها در مسیر قهرمانانان و ورزشکارانمان روبرو خواهیم شد. همان طور که بارها متذکر شده‌ام رئیس‌کمیته‌ بین‌المللی المپیک از پیگیری جدی این موضوع اخیرا خبر داد و اعلام کرد رژیم صهیونیستی برای دفاع از حقوق ورزشکارانش و اینکه چرا یکسری کشورها مانع موفقیت ورزشکاران این رژیم می‌شوند خواستار پیگیری IOC شده است. ما هم به دنبال این موضوع از شورای عالی امنیت ملی تقاضا کردیم که به دستگاه دیپلماسی کشور تکلیف کند که از حقوق ورزشکاران ما در این موضوع دفاع کند.
وی درباره اظهارات شاهرخ شهنازی، دبیرکل کمیته ملی المپیک مبنی بر اینکه قرار است برای هماهنگی‌جلساتی در داخل کشور برای جلسه با IOC برگزار شود، گفت‌: چیزی که مهم است، این است که کمیته ملی المپیک به عنوان مرجعیت ورزش در داخل کشور باید در جلسات حضور داشته باشد، اما این کار خیلی فراتر از توان کمیته ملی المپیک یا یک شخص و نهاد است. حتما نمایندگان کار بلد از وزارت امور خارجه و دستگاه‌های امنیتی نیز باید در این راه کمک کنند و حضور داشته باشند. این یک کار تیمی است همان‌طور که آنها با یک کار برنامه‌ریزی شده و تیمی علیه ما در حال‌ فعالیت هستند. دستگاه دیپلماسی ما نیز باید با تیمی قوی وارد کار شود.
دارنده مدال‌های طلا جهان و المپیک، افزود: هر چه به مسابقات جهانی کشتی در رده‌های سنی مختلف و تهدیداتی که ممکن است در این مسابقات برای کشتی‌ ما رخ دهد نزدیک‌تر می‌شویم و زمان را از خودمان برای کمک به قهرمانانمان می‌گیریم و این به نفع ورزش کشور نخواهد
بود.
وزارت ورزش مجبور است من را مدتی تحمل کند
وی درباره ادامه‌ انتقادات از وزارت ورزش و جوانان و اینکه به نظر می‌رسد مشکلات موجود میان وی و وزارت ورزش و جوانان بخش دیگری از مشکلات پیش رو است، گفت‌: وزارت ورزش و جوانان مجبور است من را مدت دیگری تحمل کند. اجازه بدهید در این رابطه بیشتر صحبت نکنم. امیدوارم دستگاه ورزش نهایت تلاش را برای تمام رشته‌های ورزشی و نه فقط کشتی تا رویدادهای پیش رو به کار گیرد تا قهرمانان ما با دغدغه‌ کمتر این مسیر سخت و پر حاشیه را به خوبی طی کنند.
کشتی ایران تمام نشده است
خادم در ادامه‌ و در پاسخ به این سؤال که برخی از منتقدان فدراسیون کشتی معتقد هستند از آنجا که کشتی ایران به مرحله‌ای رسیده است که فقط دو یا سه کشتی‌گیر خوب دارد، خادم دوست دارد فدراسیون کشتی را به هر شکل ممکن رها کند، خاطر نشان کرد: البته اعتقاد ندارم کشتی ما به چنین مرحله‌ای رسیده است. شاید کار ورزش قهرمانی برای تمام کشورها در تمامی رشته‌های ورزشی به این شکل باشد که در دوره‌هایی فقط یکسری ستاره ظهور کنند و نتایج بسیار خوبی را کسب کنند، اما کشتی ما ظرفیت‌های فنی خود را دارد و آن را حفظ کرده و با برنامه‌ریزی که در حال‌ انجام است حتما این امکان را دارد که از جایگاه خود در جهان محافظت کند. ممکن است در دوره مدیریت من یا هر فرد دیگری نتایج مطلوبی که مورد انتظار است، به دست نیاید که بر اثر ضعف مدیریت یا عملکرد خود کشتی‌گیران باشد، اما دلیلی ندارد که بگوییم کشتی ما تمام شده است.
175 میلیارد هزینه در سال 96
رئیس‌فدراسیون کشتی در بخش پایانی صحبت‌های خود اعلام داشت: طبیعی است فدراسیون برای پوشش هزینه این حجم از مسابقات و رویدادها تلاش کند و از طریق ارتباط با بخش‌های مختلف اعتبار مورد نیاز را مهیا کند و همچنین از توان خود و اعتبار کشتی برای برقراری تعامل و پوشش هزینه‌ها استفاده کند. 175 میلیارد تومان هزینه فدراسیون در سال 96 بود که نزدیک به 130 میلیارد تومان آن عملکرد برنامه – هزینه‌ای ما بوده است و حدود 20 میلیارد تومان به صورت نقدی به حساب فدراسیون پول واریز شده است. بقیه این مبلغ را فدراسیون توانسته بر دوش علاقمندان و دوستان کشتی بگذارد تا برنامه‌های فدراسیون را با هزینه‌های خودشان تامین کنند. با توجه به شرایط اقتصادی فعلی کشور اینکه فدراسیون توانسته این حجم از هزینه‌ها را با تعامل با بخش‌های مختلف تامین کند، ارزشمند است.