نامه43 عضو کابینه دولتهای نهم و دهم
رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولتهای نهم و دهم زمینه را جهت جولان فتنهگران و دشمنان فراهم کرده است
43 عضو کابینه دولتهای نهم و دهم در بیانیهای اعلام کردند: معالاسف شاهد برخی مواضع و رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولت نهم و دهم هستیم که زمینه را جهت جولان عوامل فتنه و دشمنان خارجی برای تخطئه نظام و آسیب به منافع مردم فراهم کرده است.
43 نفر از مسئولان کشوری در کابینه دولت نهم و دهم پيرامون مسائل روز كشور و رفتارهای اخیر محمود احمدینژاد بیانیهای صادر کردند.
در بخشی از این بیانیه آمده است: در کنار نقاط قوت و اقتدار نظام اسلامی در دفاع از امنیت و آرامش کشور و تقویت جبهه مقاومت که منجر به پیروزی بزرگ در سوریه و عراق و فروپاشی دولت خودخوانده داعش و تضمین منافع ملی شد، متأسفانه شاهد شرایط نامناسب اقتصادی مردم و مشکلات معیشتی طبقات ضعیف و متوسط جامعه هستیم که بخش عمده آن نتیجه پنج سال رویکرد نادرست برخی دولتمردان لیبرال منش است که اینک بیتدبیری، کم تحرکی و ضعف مدیریتشان زبانزد عام و خاص شده و قابل کتمان و توجیه نیست. در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: البته این ایرادات نافی اقدامات مفید و خدمات دولت و مدیران نیست و امیدواریم دولت با بهرهگیری از تجربه ناخوشایند اعتماد به بیگانگان در موضوع برجام و تغییر نگاه و رویکرد از خارج به توانمندیها و ظرفیتهای داخلی و تدبیر و درایت ضمن رفع موارد مذکور به گرهگشایی از مشکلات و خدمت به مردم و رشد و تعالی کشور موجبات امید و سرزندگی را فراهم نماید. در بخشی از این بیانیه تاکید شده است: در شرایطی که بیش از پیش همبستگی ملی، وحدت نیروهای متعهد برای پاسخگو کردن و تصحیح رویکرد دولت و حفظ نظام اسلامی در برابر صف آرایی بی سابقه استکبار و ایادی منطقهای ضروری است، معالاسف شاهد برخی مواضع و رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولت نهم و دهم هستیم که نه تنها خدمات گسترده مدیران و نیروهای متخصص، ولایتمدار و مردمی دولتهای مذکور را تحتالشعاع قرار می دهد بلکه با مخالفخوانی به نوعی زمینه را جهت جولان عوامل فتنه و دشمنان خارجی برای تخطئه نظام و آسیب به منافع مردم فراهم کرده است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: نامهپراکنیهای غیرمتعارف، طرح خواستههای غیرقانونی مانند برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، تضعیف نهادها و ارکان نظام اسلامی به بهانه نقد و اصلاحگری، عدم ترجیح مصالح ملی بر مسائل شخصی و گروهی مانند تکرار موضوع مهندسی انتخابات در حالی که کلیدواژه ناروای عوامل فتنه در سال 88 بود، التهابآفرینی در جامعه، خود حق پنداری و استفاده از شیوههای خارج از روال قانونی که موجب خسارت به کشور و مردم است، فاصله گرفتن از شعارهای انقلابی که مبنای میثاق و رأی مردم بود، انقلابی نمایی به جای انقلابیگری و استفاده ابزاری از عدالت، تکرار ادعاهای بیاساس فتنهگران و رسانههای معاند و ضد مردمی، پیشبینی بیپایه در مورد اتفاقات و تحولات آتی، حال آنکه در گذشته نیز در مواردی از رخدادهایی سخن گفته شد که هرگز تحقق نیافت.
به گزارش فارس، در پایان این بیانیه تاکید شده است: اینک خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمانهای امام و انقلاب می دانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایتپذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خواستگاه اقبال مردم به وی در سال 84 بوده است. در پایان با الهام از سخن امام که فرمود: «در کشور اسلامی بنبست وجود ندارد» به ملت ایران نوید میدهیم که با بصیرت، همدلی و انسجام ملی تحت زعامت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت امام خامنهای مدّظله العالی چالشها را پشت سر نهاده و در مسیر پیشرفت و عدالت آینده روشنی را برای کشور ترسیم خواهیم کرد.
آزمون
به گزارش تسنیم، کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت دولت نهم نیز با اشاره به رفتارهای اخیر احمدینژاد و اطرافیانش، اظهار داشت: استادم مرحوم آیتالله حائری شیرازی «اعلیالله مقامه الشریف» مکرر میفرمودند «این انقلاب پادگان آموزشی برای ظهور است. اگر کسی نتوانست پشت سر ولی فقیه حرکت کند، بداند که توفیق حضور در سپاه حضرت صاحبالامر «روحی لتراب مقدمه الفداء» را نیز در عصر ظهور نخواهد داشت.
باقری لنکرانی افزود: این آزمون مکرر در مکرر در این چهار دهه پس از پیروزی انقلاب چه در عصر امام راحل «قدس سره» و چه در عهد رهبر فرزانه انقلاب اسلامی «ادام الله ظله العالی» رخ داده است و متأسفانه بسیاری از مدعیان که حتی دم از مولای غایب صلواتالله علیه میزدند در این آزمون مردود شدهاند.
وی با بیان اینکه وقتی انقلاب اسلامی درگیر جنگ اقتصادی است و وقتی دشمنان فراوان نظام در هر سو در پی رخنه و ایجاد آشوبند، فهم اینکه باید چشم به ولی داشت و با او حرکت را تنظیم کرد چندان سخت نیست، گفت: در شرایطی که بیتدبیری اقتصادی برخاسته از عدم اطاعت از اوامر رهبری و درک شرایط جنگ اقتصادی گریبان کشور را گرفته، شخصیتمحوری و طرح حاشیهها چهجایی دارد؟ ما همین هفته هفت اهورایی در دفاع از حرم تقدیم کردیم. آیا توهمات اجازه میدهد تحلیل درستی از جهان داشته باشیم؟
وزیر بهداشت دولت نهم درباره نامه اخیر 43 نفر از وزرا و معاونان احمدینژاد، تصریح کرد: جمعی از دوستانم نامهای به ریاست جمهوری سابق کشورمان نوشتهاند و نصایحی را در همین زمینه مطرح کردهاند که من بعد از نشر از محتوای آن مطلع شدم. ظاهراً اقامت در پایتخت فرهنگی و سومین حرم اهل بیت علیهمالسلام گاهی باعث میشود که در پایتخت سیاسی فراموش شوی.
باقری لنکرانی افزود: ضمن تأکید بر بسیاری از مطالب آن نامه بهحکم وظیفه همانگونه که پیش از این هم در نوشتاری عرض کرده بودم امیدوارم کشور ما از شخصیتمحوری رها شود و نسل جوانی که نشان دادند بسیار بهتر از مسئولین سابق و لاحق هم وظیفه خود را میفهمند و هم جهان را میشناسند به یاری رهبر عزیزمان بهپاخیزند و این حاشیهها را خاموش کنند.