اخبارکوتاه سیاسی
تنقلات خارجی روی میز مدیران!
حجتالاسلام نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: امروز متأسفانه حتی تنقلاتی که بر روی میز بعضی از مدیران دستگاه اجرایی و همچنین وزرا قرار دارد مارک خارجی دارد و ما شاهد استفاده شکلاتهایی با مارک خارجی و آب معدنیهای فرانسوی توسط این افراد هستیم که در شأن یک فردی که زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران زندگی میکند نیست.
وقتی جوانان را برای ارائه پروژههایشان در حوزههای مختلف به دستگاههای ذیربط معرفی میکنیم بعضاً شاهد به سرقت رفتن پروژههای آنان و ارائه آن به نام فرد دیگری هستیم.
بیانیه سپاه در محکومیت کشتار فلسطینیها
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای جنایت صهیونیستها درکشتار فلسطینیهای شرکتکننده در راهپیمایی «بازگشت» را محکوم کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است: «جنایت جدید رژیم اشغالگر و نژادپرست صهیونیستی در به خاک و خون کشیدن بیش از 1400 تن فلسطینی در راهپیمایی مسالمتآمیز و بزرگ «بازگشت» فلسطینیهای ساکنین نوار غزه که در سایه حمایتهای آمریکا و همپیمانهای اروپایی و منطقهای کاخ سفید پدید آمد بار دیگر نشان داد صهیونیستها بهشدت از شکلگیری انتفاضه نوین و ظرفیتهای مقاومت اسلامی فلسطین دچار وحشت و هراس شدهاند.»
دیدار خرازی با رئیس جمعیت اسلامی پاکستان
سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان در ادامه سفرش به پاکستان در لاهور با «سراج الحق» رئیس جمعیت اسلامی پاکستان و عضو مجلس سنا ملاقات و گفتوگو کرد. سراج الحق در این ملاقات اظهار داشت: ما رابطه با ایران را سیاسی و دولتی تلقی نمیکنیم بلکه یک نگاه عقیدتی به آن داریم. بعضی اوقات به خاطر فشارهای خارجی فاصلهای ایجاد میشود ولی در سطح مردمی هیچ اتفاقی نمیافتد.
در این ملاقات تعدادی از علمای طراز اول لاهور و همچنین برخی از شخصیتهای جمعیت اسلامی پاکستان حضور داشتند.
لفاظیهای بن سلمان عامل اتحاد ایرانیهاست
یک وبگاه خبری- تحلیلی آمریکایی به نام المانیتور «جنگ کلامی» محمد بن سلمان، ولیعهد رژیم سعودی علیه ایران را عاملی دانسته که باعث متحد شدن مردم از سلیقههای مختلف در این کشور شده است. المانیتور نوشته است: «به نظر میرسد جنگ کلامی محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی علیه ایران در میان ایرانیها که معمولاً با یکدیگر اختلاف دارند اثر وحدتآفرین داشته است.» رسانه آمریکایی نوشت: «این اظهارات به سرعت واکنشهایی را در ایران برانگیخت و مردم، برای ابزار خشم خود به رسانههای اجتماعی روی آوردند.»