کد خبر: ۱۲۸۲۵
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۲

درخواست 120 چهره سیاسی اروپا برای لغو محاصره 7 ساله غزه

120 نماینده و شخصیت سیاسی اروپایی با امضای یادداشتی خواستار لغو محاصره هفت ساله نوار غزه شدند.

به گزارش شبکه خبری العالم، نمایندگان پارلمان و سیاستمداران اروپایی با تهیه یادداشتی از تل‌آویو و قاهره خواستند که به محاصره هفت ساله غزه پایان دهند، شرایط سفر فلسطینی‌های ساکن غزه از طریق گذرگاه مرزی رفح را تسهیل کنند و همچنین به کاروان‌های کمک‌رسانی عازم غزه اجازه ورود به این منطقه را بدهند.
امضاکنندگان این یادداشت از رژیم صهیونیستی خواستند که به قوانین بین‌المللی و حقوق‌بشر احترام بگذارد و به مجازات دسته جمعی ساکنان منطقه محاصره شده غزه پایان دهد.
120 نماینده پارلمان و سیاستمدار از 14 کشور اروپایی از جمله انگلیس، اسپانیا، بلژيک، فرانسه، ایرلند و کشورهای دیگر هستند و قرار است این یادداشت به دبیرکل سازمان ملل‌متحد، وزرای خارجه اروپایی و نهادهای حقوقی بین‌المللی ارائه شود.
رژيم صهیونیستی از هفت سال پیش نوار غزه را تحت محاصره خود درآورده و از ورود بسیاری از کالاها و مواد مورد نیاز ساکنان این منطقه جلوگیری می‌کند که این مسئله به وخامت اوضاع انسانی و معیشتی مردم منطقه منجر شده است.
از ژوئيه گذشته و به دنبال عزل محمد مرسی رئیس‌جمهور مصر از سوی ارتش، مسئولان مصری گذرگاه رفح را بستند همین امر مشکلات زیادی را برای ساکنان غزه به وجود آورده است.
از سوی دیگر ساکنان نوار غزه برای نشان دادن حمایت از خود از گروهی از زندانیان فلسطینی که در زندان‌های اسرائیل دست به اعتصاب غذا زده‌اند راهپیمایی کردند.
به گزارش پرس‌تی‌وی تظاهرکنندگان در مقابل دفاتر سازمان ملل و صلیب سرخ در نوار غزه تجمع کردند. جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین سازمان‌دهی این اعتراضات را به عهده داشت.
بیش از 120 زندانی فلسطینی از 24 آوریل (چهارم اردیبهشت) در اعتراض به سیاست‌های ضد انسانی صهیونیست‌ها به اعتصاب غذای نامحدود دست زده‌اند.
همچنین مسئولان جنبش فتح و حماس از روز گذشته رایزنی‌های خود را برای تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین آغاز کردند.
مسئولان این دو گروه فلسطینی اعلام کردند تصمیم دارند افرادی را که گرایش‌های سیاسی ندارند برای تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین معرفی کنند.
این دولت مامور خواهد بود تا حداکثر به مدت شش ماه انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی را برگزار کند.
این در حالی است که یک منبع مسئول در جنبش حماس فاش کرد محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین هرگز نخست‌وزیر دولت توافق ملی نخواهد شد.