عاملان شهادت 2 شهید نیروی انتظامی خراسان جنوبی دستگیر شدند
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از دستگیری عاملان شهادت 2 شهید نیروی انتظامی استان خبر داد و گفت: در این ارتباط 14 نفر از رابطان و عوامل اصلی شهادت شهید «محمد نایبی» و «هادی کاردیده» دستگیر شدند و باند شرور به طور کامل منهدم شد.
به گزارش ایرنا، سرتیپ مجید شجاع در جمع خبرنگاران افزود: همچنین سه قبضه اسلحه سبک از چهار عامل اصلی شهادت این 2 شهید نیروی انتظامی بدست آمد.
ستوان یکم « محمد نائبی» مامور انتظامی هفتم آبان ماه در درگیری بااشرار مسلح در محدوده شهرستان خوسف و استوار یکم « هادی کاردیده» 18 آذرماه امسال در درگیری با اشرار مسلح در منطقه حیدرآباد شهرستان نهبندان به شهادت رسیدند.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: در سه روز گذشته طی چهار مرحله عملیات، یکهزار و 500 کیلوگرم تریاک توسط یگانهای انتظامی استان کشف شد.سردار شجاع افزود: در مدت یاد شده 117 هزار عدد قرص غیر مجاز توسط ماموران انتظامی از یک دستگاه خودروی اتوبوس که در حال ترانزیت به مرکز کشور بود، کشف شد.وی یادآور شد: همچنیناشرار مسلح که در درگیری اخیر اقدام به ترانزیت مواد مخدر کرده بودند، دستگیر شدند.فرمانده انتظامی استان بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون کشفیات مواد مخدر در استان به بیش از 40 تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد افزایش داشته است.وی گفت: تاکنون 60 گروه تهیه و توزیع مواد مخدر در سطح استان شناسایی و منهدم شده است و متهمان این گروهها دستگیر و به مقامات قضایی تحویل شدند.