کد خبر: ۱۲۵۰۷۹
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۴
چهارمین نماینده ایران هم آسیایی شد

عبور ذوب‌آهن از سد نماینده هند با درخشش تبریزی

تیم فوتبال ذوب آهن با برتری برابر نماینده هند در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا توانست چهارمین سهمیه ایران در فصل آینده را نهایی کند.



مرحله پلی آف رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۱۷ دیروز بین تیم‌های ذوب آهن ایران و آیزاول هند در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد که این دیدار در پایان با برتری ۳ بر یک شاگردان امیر قلعه نویی به پایان رسید. مهدی رجب زاده(۲) و مرتضی تبریزی(۸۳ و ۹۳) برای ذوب آهن گل زدند.
تیم ذوب آهن اصفهان در این دیدار با ترکیب رشید مظاهری، وحید محمدزاده، محمد نژادمهدی، محمد ستاری (65 - قاسم حدادی فر)، میلاد فخرالدینی، جوئورجی جیوالسیا، حمید بوحمدان، محمدرضا حسینی، مهدی رجب زاده(کاپیتان)(۴۶ - بختیار رحمانی)، مرتضی تبریزی، کی روش استنلی به میدان رفت.
در نیمه اول این دیدار ابتدا مهدی رجب زاده در دقیقه ۲ از روی نقطه پنالتی ذوب آهن را پیش انداخت و «یانسکو» بازیکن تیم آیزاول در دقیقه ۲۰ این گل را پاسخ داد تا نیمه نخست با همین نتیجه به پایان برسد.
در نیمه دوم تیم هندی چشم به ضد حملات دوخته بود و ذوب آهن با حملات پرتعداد سعی در رسیدن به گل داشت اما رو آوردن به بازی مستقیم کار مدافعان هند را راحت کرده بود و انها برای دقایق طولانی توپ‌های ارسالی را دفع کرد تا اینکه در دقیقه ۸۳ بالاخره یکی از این ارسال‌ها را مرتضی تبریزی با ضربه سر به گل برتری تبدیل کرد.
نماینده ایران البته در دقایق پایانی می‌توانست چند گل دیگر هم به ثمر برساند اما بازیکنان این تیم موقعیت‌ها را از دست دادند. مهم‌ترین موقعیت را قاسم حدادی فر در موقعیتی تک به تک از دست داد. در ثانیه‌های پایانی وقت اضافه مرتضی تبریزی موفق شد دومین گل خودش و سومین گل ذوب آهن را بازهم با ضربه سر وارد دروازه حریف
کند.
ذوب آهن در مرحله گروهی با تیم‌های الدحیل قطر، الوحده امارات، لوکوموتیو تاشکند همگروه ‌شد. شاگردان امیر قلعه‌نویی در اولین بازی‌ خود در لیگ قهرمانان آسیا در مرحله گروهی ۲۳ بهمن ماه در قطر به مصاف تیم الدحیل خواهند رفت.
پرسپولیس، استقلال، تراکتورسازی و ذوب آهن چهار نماینده ایران در فصل پیش روی لیگ قهرمانان آسیا هستند که از چند روز دیگر آغاز خواهد شد.