کد خبر: ۱۲۳۷۰۸
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۸
نویسنده اسپانیایی:

در سینمای آمریکا هر کس با صهیونیست‌ها نباشد تهدید می‌شود(اخبار ادبی و هنری)






یک محقق و نویسنده اسپانیایی معتقد است که در سینمای آمریکا هر کس با صهیونیست‌ها همراه نباشد، تهدید می‌شود و نمی‌تواند موفقیتی کسب کند.
به گزارش سینما انقلاب، مانوئل گالیانا، محقق و نویسنده اسپانیایی در حوزه‌های مرتبط با صهیونیسم که مقالاتی را هم در زمینه سینما و هالیوود نوشته گفت: هالیوود دارد سعی می‌کند که یک سری اقدامات سازمان‌یافته انجام دهد و از جمله از بین بردن برخی ارزش‌ها، بنیان‌های خانواده و… به همین دلیل من و دیگر متخصصان فکر نمی‌کنیم که این قضیه یک ابهام یا تئوری توطئه باشد. شاید یک انسان معمولی ایرانی یا اسپانیایی چنین فکری داشته باشد که این قضیه واقعی نیست و یک توهم است. دلیلش این است که این افراد اطلاعات کافی ندارند.
وی افزود: شاید بتوان فراماسونری را چهره خیلی خوبی از صهیونیسم دانست. آنها تقریباً تمام اصحاب رسانه را در اختیار خود دارند. به نظرم تمام صنعت سینمایی که در اروپا و آمریکا هست، به هر نحو ممکن یا در اختیار آنها است و یا در جهت اهداف آنها حرکت می‌کند. سعی دارند استانداردهای جدیدی را برای زندگی تعریف کنند، ارزش‌های سنتی، خانواده و رابطه فرزندان با پدر و مادرها را از بین ببرند و همچنین دارند سعی می‌کنند به همه ادیان موجود حمله کنند به غیر از یهودیت.
گالیانا تصریح کرد: تقریباً اگر فیلمی در جهت منافع آنها نباشد، برایش خیلی سخت است که روی پرده برود. مثل «مل گیبسون» با فیلم «مصائب مسیح» که وقتی روی پرده رفت تا پنج، شش سال نمی‌توانست هیچ فیلمی را کارگردانی کند. اگر «مل گیبسون» موفق شد این فیلم را روی پرده ببرد برای این بود که آدم خیلی شناخته شده‌ای بود و آشناهای زیادی داشت و قدرت و سابقه زیادی داشت. وگرنه اگر کسی بخواهد بلند شود و سبکی در جهت مخالف آنها بنیان بگذارد تقریباً هیچ شانسی ندارد.