کد خبر: ۱۱۸۲۳
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۴

توزیع مشروبات الکلی در تهران با اسکورت !

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری باندی خبر داد که اقدام به حمل مشروبات الکلی از مهاباد و توزیع آن در تهران با استفاده از اسکورت ویژه می‌کردند.

سرهنگ علیرضا محرابی با اشاره به جزئیات این حادثه گفت:‌ منبع اطلاعاتی ما درباره صحت این ماجرا برخی از شهروندان تهرانی بود مبنی بر اینکه فردی با یک دستگاه خودرو پژو 405 اقدام به حمل مشروبات الکلی از شهرستان مهاباد کرده است.
وی تاکید کرد: شهروندان تاکید داشتند که این خودرو حامل مشروب در زمان توزیع توسط خودروی دیگری با مدل پرشیا اسکورت می‌شود.
سرهنگ محرابی گفت: پس از بررسی موضوع و صحت و سقم آن طی هماهنگی با سرپرست دادسرای ناحیه 21 عوامل این مرکز دو خودرو مذکور را در اتوبان شهید همت شناسایی و بلافاصله طی یک عملیات ضربتی هر دو خودرو را متوقف و سه نفر به هویت‌های آرمان، کامران، اسفندیار دستگیر و در بازرسی از خودروها در خودرو پژو 405 تعداد 423 شیشه انواع مشروبات الکلی خارجی جمعاً 634 لیتر که در قسمت صندلی و صندوق عقب که با پوشش پارچه پوشانده شده بود کشف شد.
همچنین خودرو مجهز به سیستم دودزا بود و تعداد 120 میخ سه پر در خودرو کشف گردید.
در بازجویی از متهمین مشخص گردید که خودرو پرشیا از شهرستان مهاباد به‌عنوان اسکورت خودرو 405 بوده و متهمین قصد داشته‌اند مشروبات الکلی را به شمال کشور انتقال دهند.
رئيس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در این خصوص به باشگاه خبرنگاران، گفت: بنا بر دستور قضایی به دلیل اینکه مشروبات خارجی بود تمامی متهمین و اموال مکشوفه و خودروها جهت تحقیقات کارشناسی و بررسی‌های بیشتر تحویل دایره مبارزه با قاچاق پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفت.