kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۳۴۲۶
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۷

گازدارکردن نوشابه‌ها با گازوئیل صحت ندارد

رئیس‌اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گازدارکردن نوشابه‌ها با سوخت‌های فسیلی مثل گازوئیل را که در برخی رسانه‌ها منتشر شده است ناصحیح دانست.


به گزارش پایگاه خبری سازمان غذا و دارو نسترن محمدی گفت: باتوجه به ضوابط و مقررات اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو؛ تمامی واحدهای تولید‌کننده مواد غذایی حاوی گاز دی اکسید موظف به استفاده از آن و البته با ویژگی‌های خوراکی می‌باشند.در همین راستا تعدادی از واحدهای تولید گاز دی اکسید کربن که ضوابط را بطورکامل رعایت کرده‌اند؛ موفق به اخذ پروانه تولید از سازمان غذا و دارو شده‌اند.
 محمدی درخصوص پروسه تولید نوشابه افزود: تولید گاز دی‌اکسید‌کربن پس از سوختن گاز طبیعی حاصل می‌شود؛ سپس گاز تولید شده از برج‌های مالش، جذب، تفکیک، کندانسور، کمپرسور سردکننده عبور کرده تا به گاز دی‌اکسید کربن مایع تبدیل شود.وی با تاکید بر اینکه اگر چه ویژگی‌های گاز مذکور مطابق با ویژگی‌های مندرج در کدکس بین‌المللی بوده و مجوز تولید و مصرف گاز دی اکسید کربن پس از بررسی‌های لازم در محصولات غذایی گازدار صادر می‌شود خاطر نشان کرد: با توجه به شیوع بیماری‌های غیر واگیر دار به دلیل زندگی مدرن و عدم تحر ک کافی پیشنهاد متولیان سلامت همواره مصرف کمتر فرآورده‌های پر شکر، نمک و چربی می‌باشد.