کد خبر: ۱۱۲۶۲۵
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۳

ایندیپندنت: ترامپ رئیس‌جمهور نیست رئیس‌ قبیله است

یک روزنامه انگلیسی رئیس‌جمهور آمریکا را به رئیس‌جمهور پیشین نیکاراگوئه تشبیه کرد و نوشته، ترامپ رئیس‌جمهور نیست، رئیس ‌قبیله است و بالاخره آمریکا را تجزیه خواهد کرد.


ایندیپندنت در گزارشی به قلم «شهاب خان» روزنامه‌نگار و کارشناس مسائل آمریکای لاتین نوشته «شباهت‌هایی میان ترامپ و برخی از سران آمریکای لاتین به چشم می‌خورد، به طور مثال دونالد ترامپ تمایل ندارد پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش، کاخ سفید را ترک کند.»
 وی با توصیف ترامپ به عنوان یک «رئیس ‌قبیله» گفت؛ «رئیس‌جمهور آمریکا هیچ حرمتی برای جایگاه ریاست‌جمهوری قائل نیست و آمریکا را تجزیه می‌کند زیرا با متحد شدن آن مخالف است.»این کارشناس مسائل آمریکای لاتین افزود: «ترامپ تنها به خودش توجه دارد و همه چیز را برای حفاظت خود قربانی می‌کند. به این ترتیب است که دیکتاتوری‌ها متولد می‌شوند.»
به نوشته این کارشناس «مدت کوتاهی پس از انتخاب دانیل اورتگا به عنوان رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در سال 2006، سرجیو رامیرز نویسنده معروف به من گفت؛ هر کسی که گمان می‌کند اورتگا پس از پایان دوره ریاست جمهوری‌اش قدرت را رها می‌کند، ساده‌لوح است. من ساده‌لوح بودم. چنین اتفاقی رخ نداد و اورتگا قدرت را رها نکرد. احتمالا اتفاق مشابهی در آمریکا با تلاش ترامپ برای خودداری از کنار گذاشتن قدرت پس از پایان دوره‌اش رخ خواهد داد.»