میدل ایست آی فاش کرد
نفوذ بیسر و صدای رژیم صهیونیستی در لیبی پس از سرنگونی قذافی!
تلآویو با حمایت نظامی از «خلیفه حفتر» فرمانده نیروهای شرق لیبی، مخفیانه در حال رقم زدن فصل جدیدی از روابط با طبرق است تا جایی که خبر رسیده جنگندههای این رژیم به درخواست حفتر در حال بمباران «سرت» است!
سرویس خارجی-
زمانی که سال 1390 نیروهای ناتو به لیبی حمله و معمر قذافی رهبر این کشور را به قتل رساندند غربیها هدف از این اقدام را «نجات مردم لیبی از دیکتاتوری قذافی» اعلام کردند. اما بعدها مشخص شد که کشورهای غربی با دیدن اوضاع منطقه به دنبال حفظ نفت لیبی بودهاند. چرا که قذافی با آنها مشکلی نداشت. اما در این میان گویا اسرائیل نیز طی چند سال گذشته موفق شده بیسر و صدا از هرج و مرج حاکم بر این کشور استفاده کرده و به آن نفوذ کند. در تیر ماه گذشته تحت عنوان «آشتی بین اسرائیل و لیبی» جزیره «رودس» یونان میزبان نشستی صهیونیستی – لیبیایی بود که در آن شماری از اعضای کنست و کابینه رژیم صهیونیستی و مقامات مسئول کشور لیبی، در کنار چند مقام سیاسی و امنیتی ایتالیایی حضور داشتند. این نشست در چارچوب پافشاری «تلآویو» جهت ورود به صحنه لیبی و به طور مشخص به واسطه «خلیفه حفتر»، ژنرال بازنشسته ارتش لیبی برگزار شد. اکنون اما خبر رسیده سطح روابط بسیار فراتر از آن چیزی است که گفته میشد.
فارس در این باره نوشته، یک منبع محلی در لیبی اعلام کرده رژیم صهیونیستی به درخواست «خلیفه حفتر» فرمانده خودخوانده ارتش ملی لیبی (وابسته به مجلس طبرق) مناطقی را در این کشور بمباران کرده است. این منبع مطلع به خبرنگار «میدل ایست آی» گفته بمباران اهدافی در بندر «سرت» توسط جنگندههای اسرائیلی توسط ارتش این رژیم سانسور شد اما این مسئله نشان دهنده روابط روبه بهبود حفتر و تلآویو است.»
منبع مذکور در ادامه ضمن تایید گزارش حملات هوایی به لیبی، به «میدلایستآی» گفته رژیم صهیوینستی به حفتر، پیشنهاد داده جنگندههایش مواضعی را که معتقداست مواضع تروریستهاست بمباران کنند. روزنامه «العربی الجدید» نیز طی گزارشی اعلام کرده که «حفتر در سالهای 2015 و 2016 با مقاماتی از سازمان جاسوسی اسرائیل «موساد» در اردن دیدار کرده بود». میدل ایست آی همچنین آورده «نیروهای حفتر، سلاحهای تکتیرانداز و تجهیزات دید در شب از طرف رژیم صهیونیستی دریافت کردهاند.»
اهداف رژیم صهیونیستی
میدل ایست آی چند انگیزه برای ورود رژیم صهیونیستی به جنگ لیبی بیان کرده: «اول منابع نفتی این کشور است که میتواند به آنها کمک کند. دوم اینکه اسرائیل به صورت ذاتی به جبّاران منطقهای (زورگویان) که اعتقادات و تعهدات مذهبی چندانی ندارند، تمایل دارد. اسرائیل خواستار همسایگانی است که بتواند آنها را از طریق منافع دوجانبه نظامی یا اطلاعاتی، بخرد. سوم، اسرائیل در حال لذت بردن از بهبود روابط اخیر با سعودیها است و تمایل دارد به آنهایی که به تازگی به این اتحاد پیوستهاند کمک کند.(!)