تشکیل قرارگاه جوادالائمه(ع) بسیج برای رسیدگی به آسیبهای اجتماعی
رئیسسازمان بسیج مستضعفین از تشکیل قرارگاهی برای رسیدگی به آسیبهای اجتماعی به ویژه معضل حاشیهنشینی خبر داد.
سردار غلامحسین غیبپرور رئیسسازمان بسیج مستضعفین در حاشیه مراسم تودیع و معارفه جمعی از مسئولان سازمان بسیج، در جمع خبرنگاران با اشاره به تشکیل قرارگاه جواد الائمه (ع) بسیج، گفت: ماموریت این قرارگاه مرتبط با آسیبهای اجتماعی به ویژه حاشیه نشینی است که در این خصوص توافقهایی را با وزارت کشور انجام دادیم تا وضعیت برخی محلات بهبود یابد و از معضلات اجتماعی خلاصی پیدا کنند.
وی ادامه داد: برخی از آسیبهای اجتماعی مردم را آزرده خاطر میکند، مانند مواد مخدر که در دو شهر فلاورجان و ملایر ورود پیدا کردیم تا آسیبهای اجتماعی ناشی از سوء مصرف آن را کاهش دهیم، چنانچه در این رابطه موفق عمل کنیم الگویی برای سایر نقاط کشور میشود.
رئیسسازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: کار ما هم فرهنگی و هم سازندگی است، در اردوهای جهادی نیز این قرارگاه مسئولیت دارد، به عنوان مثال امسال 10 هزار گروه جهادی به مناطق محروم اعزام میشوند. در سال جاری 4 هزار گروه بیشتر از سال 95 به مناطق مورد اشاره اعزام میشوند که هدایت و برنامه ریزی آنها در این قرارگاه صورت میگیرد.
وی افزود: علاوه بر این در خصوص فعالیتهای حوزه امر به معروف و نهی از منکر هم جایگاه برنامه ریزیهای کلان آن در این قرارگاه انجام میشود، بنا بر این قرارگاه جواد الائمه (ع)، قرارگاهی واقعی و پر از موضوع است که از دیگر وظایف آن میتوان به جلب مشارکتهای سایر دستگاهها اشاره کرد.
سردار غیبپرور ادامه داد: همچنین با گروههای مردمی نیز تعاملاتی را در موضوعات فعالیتی قرارگاه جواد الائمه (ع) برقرار خواهیم کرد زیرا گروههای مردمی متعددی داریم که در موضوع آسیبهای اجتماعی فعالیتهای خوبی انجام میدهند.
وی درباره تودیع و معارفه مسئولان سازمان بسیج گفت: نگاه جدیدی که در بسیج دنبال میکنیم نیازمند دمیدن یک روح جدید، برنامههای نو و ابتکاری است.
رئیسسازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دیدار فرماندهان ارشد سپاه با رئیسجمهور، گفت: در این دیدار جوی دوستانه و صمیمی حاکم بود و جلسه گلهگذاری نبود، از سوی دیگر مجموعه سپاه حجتالاسلام روحانی را رئیسجمهور قانونی کشور میداند و غیر از این هم نمیتواند باشد، لذا به طور حتم باید به دولت کمک کنیم.
سردار غیبپرور ادامه داد: البته رئیسجمهور محترم نیز میبایست سپاه و بسیج را به عنوان یکی از مولفههای قدرت ملی باور داشته باشند که این باور هم وجود داشت، حتی رئیسجمهور در انتهای جلسه عنوان کردند از سال 58 بسیجی هستم و هنوز کارت بسیجیام را دارم.
وی تاکید کرد: این همگرایی و انسجامها خیلی مهم است و تا آنجایی هم که رصد کردم این جلسه با اقبال عمومی همه طیفها و سلیقهها در جامعه روبرو شده، لذا ما هم غیر از این چیزی نمیخواهیم، در این جلسه هم رئیسجمهور محترم علاقمندی خود را به سپاه اعلام کردند و سپاه هم آمادگی خود برای کمک به مجموعه دولت را اعلام کرده که به عنوان مثال حداقل بنده در 15 سخنرانی و مصاحبه آمادگی بسیج برای کمک به دولت را اعلام کردم.