آمار عدم بازگشت به موقع دانشجویان بورسیه
رئیس سازمان امور دانشجویان روند بازگشت دانشجویان بورسیه را تشریح کرد و گفت: بهطور متوسط ۱۰ تا ۱۵ درصد از بورسیهها بازنمیگردند که این موضوع ارتباطی به این دولت یا دولتهای قبل ندارد.
مجتبی صدیقی درباره عدم بازگشت دانشجویان بورسیه گفت: روال درخصوص این دانشجویان همان روال گذشته است و تغییر جدی ندارد.
وی درباره اینکه روند بازگشت دانشجویان بورسیه از کشورهای مختلف به چه صورت است افزود: روند بازگشت از کشورهای مختلف متفاوت است، در کشورهای «بلوک شرق»، معمولا تاخیر در بازگشت وجود ندارد، اما در کشورهای «غربی» مانند «کانادا» و «آمریکا» عدم بازگشت نداریم، اما تاخیر در بازگشت وجود دارد.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: دانشجو زمانی که فارغالتحصیل میشود، احتمال دارد با یک تا دو سال تاخیر، به دلیل پسداک و یا دکترایی که ایجاد میشود، بازگردد.
وی یادآورشد: اما از جهت عدم بازگشت قطعی، درصدهایی که وجود دارد، بسیار پایین است، معمولا اگر متوسط را در نظر بگیریم، ۱۰ تا ۱۵ درصد است این رقم خیلی تغییر نکرده و ارتباطی به این دولت و دولتهای قبل ندارد.
صدیقی افزود: ما معمولا دانشجویانی را که بعد از دو تا ۳ سال از فارغالتحصیلی بازنگردند، اسم آنها را عدم بازگشت میگذاریم، اما نمونههایی هم بوده که ما فکر میکردیم عدم بازگشت است اما بعد از ۳ سال از فارغالتحصیلی بازگشتهاند.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: برخی از دانشجویان بورسیه نیز مهلت بورس آنها تمام میشود و ممکن است که درس آنها طولانی شود که ما آنها را هم عدم بازگشت حساب نمیکنیم.