kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۴۴۴۵
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۰
دستورالعمل بهداشت محیط در برنامه سلامت رمضان ابلاغ شد

ضرورت توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه زولبیا و بامیه

معاون بهداشت وزارت بهداشت، دستورالعمل بهداشت محیط در مراسم معنوی ماه مبارک رمضان را به معاونت بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.


به گزارش پایگاه خبری وزارت بهداشت، علی اکبر سیاری با تاکید بر اینکه حفظ و ارتقای سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان نیازمند کنترل عوامل محیطی محل های برگزاری مراسم مرتبط با ماه مبارک رمضان از جمله آب مصرفی، مواد غذایی و بهداشت محیط محل است، برنامه‌ریزی لازم به منظور کنترل عوامل محیطی کلیه مراکز و اماکن را ضروری دانسته است.
در این دستورالعمل، برانجام هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی به ویژه با سازمان تبلیغات اسلامی و هیئت های امنای مساجد و اماکن متبرکه محل برگزاری مراسم مذکور و هماهنگی لازم با سایر دستگاه ها و سازمان ها و تشکل های مردمی از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی، مراجع قضایی، سازمان دامپزشکی و اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی تاکید شده است.
در این دستورالعمل بر ضرورت توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در محل های برگزاری مراسم، توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه و طبخ غذا به ویژه شیرینی های سنتی ازجمله زولبیا و بامیه، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیه شده یددار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و نیز توجه ویژه به ایمنی مواد غذایی از جمله میزان و نوع نمک و میزان و نوع روغن و مواد اولیه سالم مورد استفاده در تهیه غذا تاکید کرده است.
براساس این دستورالعمل، رعایت بهداشت فردی دست اندرکاران مواد غذایی (خوراکی و آشامیدنی) و نیز استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و یا آلومینیومی ضروری است.