kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۳۵۱۶
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۲
مدیر مسئول کیهان در گفت‌وگو با فارس:

روحانی اگر به آخرخط نرسیده بود به سیم‌آخر نمی‌زد

مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه روحانی اگر به آخر خط نرسیده بود به سیم آخر نمی‌زد، گفت: آقای روحانی، انتخابات را فقط یک بهانه می‌دانند و هدف نهایی آنها بیرون از دایره انتخابات تعریف ‌شده است.


حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان در گفت‌وگو با فارس با اشاره به نزدیک شدن به روزهای پایانی تبلیغات، ابراز داشت: هرچه به زمان برگزاری انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم، این احتمال قوت بیشتری می‌گیرد که اعضاء اتاق عملیات پشت‌صحنه آقای روحانی، انتخابات را فقط یک بهانه می‌دانند و هدف نهایی آنها بیرون از دایره انتخابات تعریف ‌شده است. این نکته از اظهارات ساختارشکنانه آقای روحانی به‌وضوح قابل‌فهم است.
وی ادامه داد: مروری هرچند گذرا بر اظهارات ایشان نشان می‌دهد که او به بهانه حمله به رقبای انتخاباتی خود، اساس انقلاب و نظام را آماج حملات خویش کرده است و به نظر می‌رسد که آگاهانه یا ناخودآگاه، دو پیام به‌ ظاهر جداگانه ولی در واقع یکسان را در دو قالب متفاوت برای داخل و خارج ارسال می‌کند.
شریعتمداری گفت: مفهوم و ترجمان پیام او برای مردم در داخل کشور این است که اگر رقبای وی پیروز انتخابات شوند، با سختگیری‌ها و تنش‌آفرینی‌های خود روزگار مردم را تیره‌وتار خواهند کرد.
مدیرمسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد:‌ روحانی می‌داند که این پیام با توجه به کارنامه خالی از دستاورد و پر از خسارت دولت او، خریداری ندارد و مردم این ادعا را به‌حساب سایر ادعاهای عاری از واقعیت وی می‌نویسند. دقیقا به همین علت است که می‌کوشد ناکارآمدی این ترفند را با ترفند دیگری جبران کند و از این روی ادعا می‌کند که کنار گذاشتن وی از قوه اجرایی کشور می‌تواند خطر جنگ را به دنبال داشته باشد.
شریعتمداری ادامه داد: این ترفند مصداق همان «اکل میته» در حالت اضطرار است. با این توضیح که می‌داند اگر مردم این دروغ بزرگ را باور کنند، علی‌رغم اطلاع از ناکارآمدی دولت وی، بعید نیست به او رأی بدهند چرا که در این حالت بین تن دادن به یک دولت خسارت‌آفرین و جنگ، اولی را انتخاب کرده و میان بد و بدتر و فاجعه و فاجعه‌بارتر، فاجعه را برگزیده‌اند.
وی گفت: این نکات نشان می‌دهد که اتاق عملیات پشت پرده آقای روحانی هم به ناکارآمدی و خسارت‌آفرینی دولت ایشان اعتراف دارد و به همین علت روحانی را از سکوی تبلیغ کارآمدی دولت پائین کشیده و روی سکوی تهدید جنگ نشانده است.
شریعتمداری تصریح کرد:‌ آقای روحانی در بخشی از تبلیغات انتخاباتی خود روی نقاطی انگشت می‌گذارد که ربطی به انتخابات ندارد و درست یا غلط این تلقی را پدید می‌آورد که انگار برای دشمنان بیرونی پیام می‌فرستد! و برای تحقق آرزوی دیرینه و بر زمین‌مانده آنها چراغ سبز نشان می‌دهد به‌ عنوان ‌مثال روحانی به‌خوبی می‌داند برجام کلاه گشادی است که آمریکایی‌ها بر سر ایران گذاشته‌اند و می‌داند در برجام نه ‌فقط دستاوردی نیاورده است، بلکه امتیازات فراوانی را هم از دست‌ داده است ولی با این ‌حال بر انجام برجام‌های 2 و 3 و 4 و ... هم اصرار می‌ورزد.
شریعتمداری با طرح این پرسش که آیا این اقدام پیام آمادگی برای فروش ایران به آمریکایی‌ها نیست؟! اظهار داشت: این یعنی دقیقا همان برداشتی که رادیو فرانسه از نگاه غرب به آقای رئیس‌جمهور ارائه کرده بود «فروشنده بدهکاری که خود را ناگزیر از فروش منافع ملی کشورش می‌داند!» مخالفت با نمایش قدرت موشکی ایران به بهانه‌های متفاوت و ازجمله مغایرت آن با برجام! متهم کردن نظام به تنش‌آفرینی! بدون کمترین اشاره به این واقعیت که ما فقط در مقابل حملات و توطئه‌های دشمنان از خود دفاع کرده‌ایم و ده‌ها نمونه دیگر که می‌تواند پیام روشن روحانی به غرب باشد که اگر انتخاب شود، تضعیف پایه‌های اقتدار نظام را دنبال می‌کند! مواضعی که باعث شده جان برنان رئیس‌سازمان سیا و جان کری وزیر خارجه اوباما و کنگره آمریکا با صراحت از شکست روحانی در انتخابات شدیدا ابراز نگرانی کنند.
وی همچنین گفت: اظهارات سراسر کذب روحانی درباره اهل سنت ایران، سخنان دیروز وی در همدان که اگر من نباشم و رقبای من رئیس‌جمهور شوند، پیاده‌روها را دیوار کشیده و زنانه مردانه می‌کنند! و روزگارتان را سیاه خواهند کرد و یا مردم آنهایی را که در طول 38 سال فقط اعدام و زندان بلد بوده‌اند را نمی‌خواهند!...اینها دیگر تبلیغ انتخاباتی نیست بلکه مقابله با اساس نظام است. روحانی با این اظهارات سعی دارد جمهوری اسلامی ایران را دقیقا همان‌طور که دشمنان می‌پسندد معرفی کند. روحانی می‌داند که مردم این دروغ‌های شاخ‌دار را باور نمی‌کنند و این نکته را هم می‌داند که دشمنان بیرونی به این سیاه‌نمایی‌ها علیه اسلام و انقلاب از زبان رئیس‌جمهور به‌شدت نیاز دارند.