kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۳۳۱۷
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۱

تجلیل از نویسندگان کتاب‌های صاحب تقریظ رهبر انقلاب(اخبار ادبی و هنری)

مراسم تجلیل از نویسندگان و راویان کتاب‌های صاحب تقریظ رهبر معظم انقلاب روز گذشته در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.


محسن مومنی شریف، رئیس‌حوزه هنری در ابتدای این مراسم ادبیات بومی را یکی از تأثیرات جنگ تحمیلی دانست و اظهار داشت: این ادبیات توانست منعکس‌کننده اعتقادات و هویت ما باشد. کتاب‌هایی هم که به بهانه آنها دور هم جمع شده‌ایم نیز در چنین مکتبی تولید شده‌اند و طبیعی است که مورد استقبال مردم قرار بگیرند.
وی با اشاره به نقش پررنگ رهبر انقلاب در معرفی ادبیات دفاع مقدس، تصریح کرد: ایشان بنیانگذار این نوع ادبیات هستند و معرفی این آثار را کار مهم و موثری در معرفی ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان می‌دانند.
در این مراسم همچنین بهنام ضرابی‌زاده، نویسنده کتاب‌های «دختر شینا» و «گلستان یازدهم» گفت: مهم‌ترین عامل موفقیت این کتاب‌ها به باور من برکت خون شهدا و نگاه پاک آنهاست. نوشتن درباره آنها افتخاری است که نصیب من شده اما من خودم را چندان در موفقیت آنها دخیل نمی‌دانم.
حمید حسام نویسنده دو کتاب «وقتی مهتاب گم شد» و «آب هرگز نمی‌میرد» نیز در این مراسم با اشاره به نقش معمارگونه رهبر انقلاب اسلامی در طراحی و ساخت ادبیات انقلاب عنوان کرد: رهبر انقلاب هم مبدع ادبیات انقلاب هستند و هم در این سال‌ها ناظر مسیر حرکتی آن بوده‌اند. ایشان با بیانات خود همواره یک موج مثبت و شورآفرین را برای این جریان ایجاد می‌کنند و به همین خاطر است که اقبال عمومی نسبت به کتاب‌های دفاع مقدس پدید آمده است.
زهرا پناهی‌روا، همسر شهید علی چیت‌سازیان و راوی کتاب «گلستان یازدهم» نیز در این مراسم بیان کرد: سبک زندگی بی‌آلایش ما در دهه ۶۰ و نیز موقعیت و زیست در آن برهه، موضوعی است که باید در میان خاطرات نقل شده از شهدا به آن توجه کرد و از آن درس گرفت.
علی خوش لفظ راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» نیز گفت: رمز موفقیت آثاری مانند وقتی مهتاب گم شد در صداقت روایت آن است. وقتی ما تصمیم گرفتیم این خاطرات بیان شود سعی کردیم شعاری عمل نکنیم.
وی تأکید کرد: من معتقدم که یک رزمنده تا زمانی که خاطراتش را بیان نکند نبردش را به پایان نبرده است.