kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۲۵۰۹
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۵

آمادگی بیمه برای جبران خسارت‌دیدگان سیل آذربایجان شرقی

مدیر بیمه ایران در استان آذربایجان شرقی نسبت به جبران خسارت‌دیدگان ناشی از سیل که زیرپوشش خدمات این شرکت بودند در سریع‌ترین زمان اعلام آمادگی کرد.


فرامرز قهرمانی در گفت‌وگو با ایرنا سیل خاطرنشان کرد: درپی وقوع این حادثه تأسف‌بار در استان آذربایجان شرقی، تیمی از کارشناسان این شرکت به محل حادثه اعزام و با همکاری و تعامل خوب فرمانداری‌های آذرشهر و عجبشیر، میزان خسارت بررسی شد.
وی با اعلام اینکه در شهرستان آذرشهر تعداد 5 دستگاه خودرو و در شهرستان عجبشیر نیز یک دستگاه خودرو وانت خسارت دیده در اثر این سیل دارای بیمه نامه شخص ثالث نزد بیمه ایران بودند، گفت: با توجه به زمان وقوع این حادثه که در ماه رجب (یکی از ماه‌های حرام) اتفاق افتاده، طبق قانون جدید بیمه‌های شخص ثالث، دیه سرنشینان خودروهای حادثه دیده، براساس نرخ دیه در ماه حرام یعنی 280 میلیون تومان پرداخت خواهد شد.
قهرمانی اظهارکرد: با توجه به اینکه سیل بعنوان یکی از بلایای طبیعی، عامل وقوع حادثه و خسارت وارده به خودرو‌ها بوده است، برای جبران خسارت مالی، دارندگان خودرو می‌بایست بیمه بدنه داشته باشند که طی بررسی‌های بعمل آمده در حادثه آذرشهر، متأسفانه از مجموع خودروهای حادثه دیده تنها یک خودرو دارای بیمه‌نامه بدنه بوده و خسارت مالی وارده به این خودرو در سریعترین زمان پرداخت خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه شخصی چند نوع بیمه‌نامه داشته باشد از همه این بیمه نامه‌ها تا سقف 800 میلیون تومان که بیمه مرکزی تعیین کرده می‌تواند خسارت دریافت کند.قهرمانی با اشاره به اینکه از مجموع افراد جان باخته در حادثه سیل آذربایجان شرقی تنها 2 نفر از سرنشینان خودروها در شهرستان آذرشهر دارای بیمه‌نامه عمر و پس انداز بودند که بیمه ایران غرامت فوت این دو عزیز از دست رفته را نیز طبق تعهدات مندرج در بیمه نامه به خانواده‌هایشان پرداخت خواهد کرد.
مدیر بیمه ایران در استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: 280 میلیون تومان هم بعنوان دیه به وراث جان باخته‌های این حادثه پرداخت می‌شود.قهرمانی در ادامه گفت: در صورتی که بقیه جان باختگان این حادثه در روستای چنار شهرستان عجبشیر و آذرشهر دارای بیمه نامه حوادث یا بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری یا به عبارت بهتر بیمه زندگی بودند، غرامت فوت در اثر حادثه نیز به وراث آنان تعلق می‌گرفت.