مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان اعلام کرد
تعطیلی کارخانه قند کامیاب به دلیل معوقات بانکی
کارخانه قند کامیاب به دلیل دیرکرد در پرداخت مطالبات بانکی تعطیل شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با تأکید بر تلاش مالک کارخانه قند کامیاب مبنی بر راهاندازی مجدد گفت: فرد مذکور حتی منابع مالی جدیدی نیز برای احداث طرح توسعه به کارخانه تزریق کرد اما بانک همکاری لازم را انجام نداد.
اسرافیل احمدیه در واکنش به خبر تعطیلی کارخانه قند کامیاب اظهار کرد: تعطیلی این کارخانه موضوع جدیدی نیست و از چند سال قبل شروع شده است.
وی با اشاره به اینکه این کارخانه متعلق به بخش خصوصی است تصریح کرد: در حال حاضر، بانک در قبال مبلغی که طلب داشته، به طور کامل این کارخانه را تصرف کرده است.
احمدیه با اشاره به تلاشهای صورت گرفته از سوی مسئولان امر برای جلوگیری از تعطیلی این کارخانه اظهار داشت: تلاشهایی صورت گرفت اما بانک تصمیم به تصرف کارخانه گرفت.
وی در رابطه با آینده کارخانه قند کامیاب اعلام داشت: این کارخانه یا از سوی بانک بار دیگر فعال میشود و یا به صورت مزایدهای به فروش میرسد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در واکنش به بیکار شدن 300 نفر کارگر این کارخانه نیز اذعان داشت: این کارخانه چند سال است که هیچ کارگری ندارد و مشکلات آن از قبل وجود داشته و مربوط به حال حاضر نیست.
احمدیه با تأکید بر تلاش مالک کارخانه مبنی بر راهاندازی مجدد کارخانه اعلام داشت: فرد مذکور حتی منابع مالی جدیدی نیز برای احداث طرح توسعه و افزایش تولید به کارخانه تزریق کرد اما بانک همکاری لازم برای ادامه حیات کارخانه را انجام نداد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در خاتمه تأکید کرد: واحد مذکور ظرفیت راهاندازی مجدد را دارد و اداره کل صنعت نیز تلاشهای لازم را حتی در سطح شورای تأمین برای راهاندازی مجدد این واحد انجام داده است.
این گزارش حاکی است کارخانه قند کامیاب که از سال 1352 تولید خود را آغاز کرده بود از هفت ماه پیش به دلیل افزایش معوقات بانکی و عدم توان بازپرداخت اصلوفرع بدهی و جرائم آن، از ادامه تولید باز مانده و توسط بانک تصرف شده است. به گفته کارگران این کارخانه، 300 نفر کارگر در این بنگاه اشتغال داشته و در حال حاضر بیکار شدهاند.
مالک این کارخانه، پیشتر کارخانه قند دیگری در شاهینشهر اصفهان در اختیار داشت که آن واحد نیز به دلیل مشکلات رکود و معوقات بانکی، به طور کامل فروش رفت و کارگران آن نیز بیکار شدند.