حجتالاسلام والمسلمین سعیدی:
شعار دور کردن جنگ از طریق برجام عوامفریبی است
نماینده ولی فقیه در سپاه برخی اظهارنظرها مبنی بر دور کردن سایه جنگ از طریق برجام را شعاری پوپولیستی و عوامفریبانه توصیف کرد.
حجتالاسلام علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با فارس تصریح کرد: از آنجا که سپاه حافظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است و یکی از جلوههای آن نظام جمهوری اسلامی است، یکی از چالشهای نظام و به تبع آن سپاه این است که کسانی که در ایده و عمل با اصول و مبانی انقلاب زاویه دارند، با استفاده از بستر انتخابات وارد عرصه قدرت میشوند که بعضا عملکردشان طی دورههای مختلف چالشهایی را به همراه داشته است و فرصت بالندگی و کارآمدی نظام را محدود ساخته است، که در این زمینه میتوان به عدم توجه به ظرفیتهای بومی و توانمندیهای درونی کشور و تمرکز نگاه آنان به گشایشهای بیرونی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه این جریان ترکیبی از چند گروه است که نقاط مشترکی دارند و میتوان از طریق نقاط مشترک به ماهیت آنها پی برد، افزود: از جمله نقاط مشترک آنها، تغییر محاسبات نسبت به اهداف، سیاستها، شعارهای انقلاب و نیز دشمن و مبارزه با او است.
حجتالاسلام سعیدی اظهار داشت: در دید عناصر این جریان، آمریکا دیگر شیطان بزرگ نیست بلکه کدخداست، در این دیدگاه نه تنها با شیطان بزرگ نباید درگیر شد، بلکه باید با کدخدا کنار آمد. سیاسیون و دولتمردان وابسته به این جریان میگویند ما نمیتوانیم در مقابل آمریکا بایستیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه، غرب گرایی و تلاشی برای ارتباط با غرب و آمریکا و غربیسازی را از دیگر نقاط مشترک جریان مذکور مطرح کرد و گفت: دولت اعتدال هم راهبردش «توسعه تعامل گرا» و یا «همزیستی مسالمتآمیز با غرب» بوده و خط مشی نگرشی و عملی آن حرکت به سمت غرب و اقتصاد غربی است.
وی با بیان اینکه نقطه مشترک دیگر این جریان با گرایش لیبرالیستی، برخورد گزینشی با منویات ولی فقیه است، اظهار داشت: در مواردی که منافع آنان اقتضا کند، تدابیر و فرامین رهبری را میپذیرند، اما در بسیاری موارد استنکاف دارند. آنها در شعار، سخن از پیروی از ولی فقیه میگویند و در عمل به گونهای دیگر رفتار میکنند.
حجتالاسلام سعیدی همچنین گفت: نقطه مشترک دیگر آنها، محدود کردن قدرت دفاعی ایران است و نوع تلاش آنها برای کاهش بودجه دفاعی و مخالفت با برخی رزمایشها و... مبین این واقعیت است. در حالی که قدرت دفاعی و به ویژه قدرت موشکی ایران نقش بسیار مهمی در بازدارندگی و کاهش تهدیدات داشته و دارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه به طور کلی برخی از این سیاستها در راستای کسب رضایت کدخدا است، اظهار داشت: در مجموع شاخصه اصلی این جریان پوششی از نفاق است که شناسایی گستره، عمق و پیچیدگی آن جامعه را با مشکل مواجه میکند.
وی تصریح کرد: به طور کلی تغییر نگرش دولتها نسبت به آمریکا مهمترین تهدید امنیتی علیه نظام بوده و هست زیرا آمریکا همان است که تنها در نیمه دوم قرن 20 به 52 کشور حمله کرده و در امورات داخلی 17 کشور دخالت کرد.
حجتالاسلام سعیدی خاطرنشان کرد: ادامه تهدید و تداوم تحریم دو علت دارد که یکی نوع شعار و رفتار و عملکرد دولتمردان ما در قبال آمریکاست. یعنی وقتی دولتمردان میگویند ما نمیتوانیم در برابر آمریکا بایستیم، آنهم با شعارهای بعضا توخالی و یا اینکه چرا باید با آمریکا طوری حرف بزنیم که ما را تحریم کند و یا دولتی که مسئولین دیپلماسی آن میگویند: آمریکا با یک موشک میتواند سیستم ما را به هم بریزد و حرفهای دیگر از این دست، چرا آمریکا از این موقعیت استفاده نکند و به تهدید خود ادامه ندهد؟
وی تصریح کرد: آمریکاییها امید زیادی به دولت داشته و سفره گستردهای را برای تغییر رویکرد دولت و تز «همزیستی مسالمت آمیز با آمریکا» پهن کرده بودند. یعنی همان نسخهای که برای سقوط امپراطوری شوروی در دوره آقای خروشچف در دهه 60 میلادی پیشبینی کرده و در برابر تغییر رویکردهای خروشچف از تقابل با آمریکا به «همزیستی مسالمتآمیز با آمریکا» وارد تعامل و مذاکره شده و سرانجام امپراطوری شوروی را به صورت مرحلهای و تدریجی به سقوط کشاندند. در واقع نوع مدیریت رهبری معظم انقلاب باعث شد نسخه مشابه شوروی در ایران عملی نشود.
نماینده ولی فقیه در سپاه درباره ادعای برداشتن سایه جنگ از کشور به وسیله برجام، گفت: متاسفانه این حرفها هم از جمله شعارهای پوپولیستی و عوام فریبانه است. باید سؤال کرد اصولا آمریکا برای چه با ما در حال جنگ بود؟ آمریکا اهداف زیادی را در دستور کار داشت و یکی از راهکارهای آن تهدید نظامی بود.
وی با تأکید بر اینکه آنچه تهدید دشمن را کم کرد مذاکره، معامله و برجام نبود، قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران و مواضع با صلابت رهبری معظم انقلاب تهدید را از بین برد، گفت: پاسخ وزیر امور خارجه آمریکا به خبرنگاری که پس از حمله آمریکا به افغانستان و عراق از او پرسیده بود چرا به این دو کشور حمله کردید و به ایران حمله نکردید این بود که اولا نمیدانستیم که ایران در دفاع از خود چه دارد و ثانیا نمیدانستیم عکس العمل سپاه و بسیج در برابر حمله ما چه خواهد بود.